پنج‌شنبه 24 اردیبهشت 1405

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

فروزنده افزود: مرحله اول رسیدگی به ساختمان‌ها و منازل آسیب دیده به خوبی به پایان رسید و تعمیرات جزئی، مقاوم سازی و تخریب و نوسازی ساختمان‌ها تعیین تکلیف شد.

رئیس اجراییات پلیس راهور فراجا از امکان اعتراض آنلاین به جریمه‌های اشتباهی ثبت‌شده توسط پلیس راهور از امروز 13 مهر خبر داد.

زامیاد EX جایگزین جدید نیسان آبی خواهد بود

زیدآبادی نوشت: ظاهراً از نگاه برخی جریان‌های سیاسی در ایران «برخورد هوشمندانه» خوب است اما برای همسایه!

اسکورسیزی کارگردان فیلم‌هایی چون راننده تاکسی و گاو خشمگین در مستندی بیان می‌کند که در جوانی دوست داشته کشیش شود اما از مدرسه دینی کاتولیک اخراج شده است.

برخی از کارشناسان قطعی برق را مقصر افزایش قیمت ماهی قزل‌آلا می‌دانند

دانشمندان مولکولی کشف کردند که بعد از ورزش شدید در بدن ساخته می‌شود و گرسنگی را از بین می برد. پژوهش جدید می‌تواند کلید کاهش وزن ایمن باشد.

قائم مقام وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه سال گذشته بیش از 1600 صندلی رشته‌های دستیاری خالی ماند، گفت: بیش از 80 درصد ظرفیت رشته طب اورژانس و یک سوم رشته بیهوشی خالی از ظرفیت مانده است.

مسئولان اسرائیلی به واشنگتن پیامی انتقال دادند که جزئیات نقشه‌ای برای ماندن ارتش در 3 نقطه را شامل می‌شود؛ این 3 نقطه عبارتند از منطقه حائل در داخل غزه که عمق و مساحت آن مشخص نیست، محور فیلادلفیا در مرزهای مصر و منطقه تله 70.

تصویری که نوید محمدزاده بازگشتش به فضای مجازی را اعلام کرد واکنش برانگیز شد.

عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران گفت: در ایران، محیط‌زیست همواره حاشیه‌ای بوده است؛ یعنی اولویت اصلی، فرآیند تولید است و محیط‌زیست در مرحله بعد قرار می‌گیرد. حتی اگر مقررات را رعایت نکنند، تنها جریمه می‌شوند و مسئله خاتمه می‌یابد.

در شهر زونگولدک ترکیه، راننده یک اتوبوس شهری که سرنشینان در آن حضور داشتند، پس از جدا شدن و پرتاب شدن دریچه کولر به کنار جاده، ابتدا مکث کرد و سپس اقدام به دنده‌عقب نمود. در همین حین، راننده خودرویی که از تونل خارج می‌شد، با مشاهده اتوبوس در مقابل خود تلاش کرد تا تغییر مسیر دهد، اما دچار حادثه شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به مشارکت اتباع 47 کشور در کارزار انسانی «صمود» با هدف شکستن حصر ظالمانه غزه و مقابله با نسل‌کشی فلسطینیان، بر ضرورت حمایت همه دولت‌ها و سازمان ملل متحد از این کارزار، پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی و آزادی فوری بازداشت‌شدگان تاکید کرد.

فاطمه هاشمی و مختار سائقی، بازیگران شب‌های برره به عیادت سعید پیردوست در بیمارستان رفتند.

نخست‌وزیر گرجستان تاکید کرد: «با توجه به این واقعیت، سفیر اتحادیه اروپا در گرجستان مسئولیت ویژه‌ای دارد. حسن‌نیت خود را نشان دهید، به صحنه بیایید، مسئولیت را به اشتراک بگذارید و هر آنچه را که در خیابان‌های تفلیس اتفاق می‌افتد، به شدت محکوم کنید. با توجه به اینکه ما اظهاراتی را در حمایت از تلاش کودتا دیده و شنیده‌ایم، این مسئولیت مستقیم او است. بگذارید ببینیم آنها چگونه واکنش نشان خواهند...

بر اساس این تصمیم، فعالیت مدارس و دانشگاه‌های نوبت صبح در شهرستان‌های اهواز، کارون، باوی، حمیدیه، دشت آزادگان و هویزه در روز یکشنبه 13 مهرماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.