سه‌شنبه 15 مهر 1404

اقتصادی وب‌گاه فرارو

اقتصادی وب‌گاه فرارو

این فولکس‌واگن گلف GTI مدل 2001، با ترکیب تجهیزات کلاسیک و مدرن، توجه علاقه‌مندان را به خود جلب کرده است. از جمله امکانات برجسته آن می‌توان به ترمزهای اصلی پورشه در جلو و عقب، سیستم تعلیق بادی HKI با سنسور، و صندلی‌های ریکارو بژ با گرمکن اشاره کرد. این خودرو 86 هزار کیلومتر کار کرده و در برزیل برای آن 27 هزار دلار قیمت مشخص شده است.

دکتر پرتوافکنان عضو هیات مدیره بانک سپه آخرین اقدامات انجام شده برای پایداری خدمات این بانک را تشریح کرد.

تعدد وینگر و عناصر میانی باعث شده تا وحید هاشمیان یک تغییر را در ذهن خود مرور کند.

قطر پاسور دوم تیم ملی ایران، به تعویض طلایی روبرتو پیاتزا تبدیل شده است.

تمرین تیم پرسپولیس بعد از پیروزی مقابل آلانیا اسپور یک روز تعطیل خواهد بود تا بازیکنان از شرایط دشوار خارج شوند.

شکست غیرمنتظره لهستان مقابل کوبا در لیگ ملت‌های والیبال؛ لئون در مرکز انتقادات قرار دارد.

وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد که 3 واحد آژانس اطلاعات نظامی روسیه و 18 نفر از افسران آن را در لیست تحریم های خود قرار داده است.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به کاهش کیفیت هوا بر اثر وقوع تندباد و خیزش گردوخاک در سراسر مناطق استان و تداوم آن تا اواسط هفته پیش رو، هشدار سطح زرد صادر کرد.

امیرحسین اسفندیار دومین امتیازآور ایران در دیدار برابر چین بود.

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از انسداد بزرگراه شهید همت به مدت دو شب به منظور اجرای عملیات نصب عرشه پل فلزی دوچرخه رو روی این محور - مقابل برج میلاد خبر داد.

محمد قنبری وینگر گلزن تیم تراکتور با جدایی از تیم تراکتور به استقبال تیم جدیدش می‌رود.

با اجرای بسته حمایتی و عرضه اوراق تبعی «همیار»، شاخص بورس در یک هفته بیش از 5/5 درصد رشد کرد و بیش از 64 هزار سهامدار خرد سبدهای خود را بیمه کردند.

سرمربی مطرح ایتالیایی در گفتگویی با روزنامه معروف توتو اسپورت می‌گوید که پیشنهاد استقلال او را به چالش نکشیده است.

مدیرکل دفتر نظارت سازمان هواپیمایی کشوری: برای ایجاد وحدت در پروسه استرداد یا تغییر رزرو، پیش‌بینی شده که اگر مسافر از 24 ساعت مانده به پرواز، اقدام به ابطال نماید، فقط 25 درصد از نرخ بلیت کسر می‌شود و مابقی مسترد خواهد شد.

نماز عبادی - سیاسی جمعه تهران، 27 تیرماه 1404 به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران و با حضور اقشار مختلف مردم در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد. صدیقی در خطبه های نماز جمعه تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.