فرایند تدوین برنامه پنج ساله چهارم توسعه شهرداری تهران کلید خورد
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران از آغاز فرایند تهیه و تدوین برنامه پنج ساله چهارم توسعه شهرداری تهران در راستای تحقق چشم انداز «تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام»، خبر داد.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران از آغاز فرایند تهیه و تدوین برنامه پنج ساله چهارم توسعه شهرداری تهران در راستای تحقق چشم انداز «تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام»، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین نشست هماندیشی تدوین برنامه پنج ساله چهارم توسعه شهرداری تهران با حضور امیر شهرابی مدیرکل برنامه و بودجه، شیخ حسن مدیر دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد، رئیسی رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران، مدیران مرکز مطالعات در حوزه سیاستگذاری شهر و طرح و برنامه و... برگزار شد.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران در این نشست گفت: برنامه پنج ساله چهارم توسعه بر اساس مأموریتهای ششگانه شهرداری تهران شامل حمل و نقل و ترافیک، توسعه مدیریت و هوشمندسازی شهری، خدمات شهری، اجتماعی و فرهنگی، ایمنی و مدیریت بحران و شهرسازی و معماری تدوین خواهد شد.
وی با تاکید بر لزوم توجه به سیاستهای شورای شهر و شهرداری در تدوین برنامه چهارم توسعه گفت: در این راستا باید ضمن توجه به اسناد بالادست همچون بیانیه گام دوم انقلاب، چشم انداز 1404 کشور، طرح جامع شهر تهران، دستورالعمل تدوین، تصویب، اجرا و پایش برنامه عملیاتی شهر و شهرداری، ارتباط برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران با برنامه 20 ساله کشور و برنامه هفتم توسعه کشور، برقراری ارتباط با سازمان برنامه و بودجه، تصویب چشم اندازهای شهر در شورای اسلامی شهر نیز مدنظر قرار گیرد.
شهرابی خاطرنشان کرد: بنا داریم در راستای افزایش قابلیت اجرایی برنامه توسعه چهارم از توان و تجربه درون سازمانی شهرداری تهران از جمله نمایندگان مناطق 22 گانه و نواحی در کمیتههای تخصصی تدوین برنامه بهره ببریم.
در ادامه، رئیسی، آمادگی مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران را برای تهیه اسناد پشتیبان، فراهمسازی زمینه برای ارتباط با نخبگان و مشورت علمی برای نحوه تدوین برنامه چهارم اعلام کرد.
در این نشست بر لزوم تهیه نظام نامه، مشخص شدن مدل برنامه، تعیین رویکرد تدوین برنامه، توجه به شاخصهای قابل سنجش و قیاس، آسیب شناسی برنامههای توسعه گذشته برای بهره گیری از موارد قابل توجه، برقراری پیوند و تعامل کمیتههای علمی مرکز مطالعات و اداره کل برنامه و بودجه برای هم افزایی بیشتر در پیشبرد برنامه، تاکید شد.