دوشنبه 16 شهریور 1405

فرسایشی شدن بحران روسیه و اوکراین به نفع هیچکدام نیست

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
فرسایشی شدن بحران روسیه و اوکراین به نفع هیچکدام نیست

حسن هانی‌زاده گفت: آمریکا و غرب اهداف استراتژیکی در پشت جنگ روسیه و اوکراین دارند و به دنبال آن هستند که با طولانی شدن جنگ امیت و اقتصاد این دو کشور را تحت تاثیر قرار دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن هانی‌زاده، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به بحران کنونی اوکراین گفت: وضعیت فعلی اوکراین درس بزرگی برای هم‌پیمانان آمریکا در منطقه تلقی می‌شود، چرا که اکنون به همگان ثابت شده است اوکراین قربانی سیگنال‌های فریبنده آمریکا، ناتو و اتحادیه اروپا شده است.

این کارشناس مسائل بین‌المللی در ادامه افزود: آمریکا و غرب اهداف استراتژیکی در پشت جنگ روسیه و اوکراین دارند و به دنبال آن هستند که با طولانی شدن جنگ امنیت و اقتصاد این دو کشور را تحت تاثیر قرار دهند.

هانی‌زاده دخالت آمریکا در انتخابات اوکراین را نقطه شروع تزلزل حکومت اوکراین دانست و اظهار داشت: در سال 2019 که انتخابات مدیریت شده در اوکراین با نظارت و دخالت آمریکا شکل گرفت موجب شد تا ولادمیر زلنسکی که جوانی فاقد تجربه سیاسی بود سکان حکومت اوکراین را در دست بگیرد و اکنون نیز در بحران این کشور عملکرد مناسبی از خود نشان نداده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: آمریکا و غرب سعی دارند با طولانی شدن جنگ و تضعیف امکانات اوکراین این کشور را به جهت نمایش های سیاسی در اتحادیه اروپا بپذیرند.

هانی‌زاده در رابطه با تاثیر تحریم روسیه بر وضعیت اقتصادی اروپا تصریح کرد: در حال حاضر کشورهای اروپایی به دنبال آن هستند که از طرق دیگر و گزینه‌های جایگزین مانند الجزایر و قطر بحران انرژی خود را مرتفع کنند و ازوسی دیگر با منزوی کردن ورسیه این کشور را مجبور کنند نفت وگاز خود را به قیمت بسیار پایین به آنها بفروشد.

این کارشناس و تحلیلگر مسائل بین‌المللی در رابطه با آینده جنگ روسیه و اوکراین ابراز کرد: ادامه یافتن این جنگ به نفع هیچکدام از دو کشور نخواهد بود و قطعاً از تضعیف امکانات آنها آمریکا سود خواهد برد و از این رو مذاکره و گحل معضل از طریق دیپلماسی بهترین گزینه است.

انتهای پیام /