فرماندار: بیشترین دلیل ابتلای گیلانغربیها به کرونا شرکت در مراسمات ختم است

قصرشیرین - ایرنا - فرماندار گیلانغرب گفت: وضعیت این شهرستان از لحاظ ابتلا به کرونا خوب نیست و بیشترین دلیل ابتلای گیلانغربیها به این بیماری ویروسی شرکت در مراسمات ختم و خاکسپاری است.
«کوروش محمودیان» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متاسفانه روزانه شاهد ابتلای شمار زیادی از مردم گیلانغرب به بیماری کرونا هستیم و آمار مبتلایان نگران کننده است.
وی اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون در این شهرستان 420تن به کرونا مبتلا شدهاند که متاسفانه از این تعداد 24 تن فوت کردهاند.
نماینده عالی دولت در گیلانغرب اضافه کرد: با وجود هشدارهای فراوان و ممنوعیت آیینهای تجمعی مردم به صورت گسترده بدون در نظر گرفتن دستورالعملهای بهداشتی و فاصله اجتماعی در مراسمات ختم حضور یافته و این عاملی برای انتشار و سرایت بالای مردم شهرستان به بیماری ویروسی کرونا شده است.
محمودیان از مردم خواست که رعایت پروتکلها و دستورالعملهای بهداشتی و فاصله اجتماعی را جدی بگیرند و از ماسک استفاده کرده و برای مهار این بیماری ویروسی حتما در منازل خود بمانند و از برگزاری آیینهای تجمعی مانند ختم و شادی و مجالس دورهمی فامیلی به طور جدی پرهیز کنند.
او گفت: اکنون بزرگترین مشکل گیلانغرب با وجود شمار بالای ابتلایان به کرونا نبود دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان الزهرا (س) به عنوان یکی از ابزارهای تشخیص این بیماری ویروسی کرونا است که این موضوع از طریق دانشگاه علوم پزشکی پیگیری شده و امیدواریم با مشارکت خیران بتوانیم این نیاز را برطرف کنیم.
گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از 72 هزار تن جمعیت دارد.
676 بیمار کرونایی در بیمارستانهای کرمانشاه بستری هستند
رییس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه این استان همچنان از نظر کرونا در وضعیت قرمز بسر میبرد، گفت: اکنون 676 بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.
«مهدی محمدی» افزود: در 24 ساعت گذشته 168 بیمار جدید با علایم بیماری کرونا در استان بستری و 129 نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.
وی در مورد آخرین آمار موارد مبتلا به کرونا در استان در شبانهروز گذشته نیز گفت: در این مدت 94 مورد بیمار مثبت بستری و 225 بیمار مثبت سرپایی در استان شناسایی شدند.
او تعداد موارد فوت با ابتلای قطعی در 24 ساعت گذشته در استان را هفت نفر اعلام کرد و اظهار داشت: از این تعداد چهار نفر در شهرستان کرمانشاه، 2نفر در شهرستان پاوه و یک نفر در شهرستان سنقر و کلیایی جان خود را از دست دادند.
او مجموع جان باختگان بر اثر ابتلای قطعی به بیماری کرونا از ابتدای اپیدمی تاکنون در استان را 768 نفر اعلام کرد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*