جمعه 1 فروردین 1404

فرماندار مهران: تاکنون 230 هزار نفر از مرز مهران تردد کرده‌اند

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
فرماندار مهران: تاکنون 230 هزار نفر از مرز مهران تردد کرده‌اند

شفیعی علت حضور انبوه زائران در پایانه مرزی مهران را شرکت در برنامه‌های شب‌های قدر و هنگام تحویل سال در عتبات عالیات عراق ذکر کرد.

موج رفت زائران به عتبات عالیات همزمان با آغاز شب‌های قدر و تحویل سال نو در مرز مهران به پایان رسید و از ابتدای رمضان تاکنون 230 هزار نفر از این مرز تردد کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، «علی عباس شفیعی»، فرماندار مهران زوز پنجشنبه در این باره اظهار کرد: طبق آمار اکنون از جمعیت 230 هزار زائری که به عراق رفته‌اند، حدود 140 هزار نفر از آنها در این کشور حضور دارند.

وی پیش بینی کرد که موج بازگشت این تعداد زائر باقیمانده در عراق به داخل کشور از 22 رمضان آغاز شود.

شفیعی یادآور شد: در این بازه زمانی (ابتدای رمضان تاکنون) تردد در مرز مهران بدون مشکل خاصی در جریان بوده است و در مقاطعی کوتاه و مقطعی موج زیاد زائران موجب کندی حرکت از سوی گیت‌های طرف عراقی می‌شد.

وی بیان کرد: در 24 ساعت گذشته 61 هزار و 400 زائر از مرز مهران تردد کردند.

شفیعی علت حضور انبوه زائران در پایانه مرزی مهران را شرکت در برنامه‌های شب‌های قدر و هنگام تحویل سال در عتبات عالیات عراق ذکر کرد.

مرز مهران به واسطه نزدیکی مسافت و امنیت طول مسیر در داخل خاک عراق مهمترین و اصلی‌ترین گذرگاه زمینی ایران به این کشور است.

از میان اخبار

زورگیری از 2 دانشجو در اطرف خوابگاه علوم پزشکی تهران

برف مهمان غیرمنتظره بهار ایران

7 راز طراحی داخلی که خانه شما را شیک می‌کند

پشت پرده افول صدا و سیما