فعالیت شرکتهای دانش بنیان در حوزه سالمندی در آسایشگاه کهریزک
مدیر روابط عمومی مرکز علمی کاربری کهریزک از برگزاری پنجمین رویداد استارت آپ از ایده تا بازار در محورهای توانبخشی شناختی، عصبی، عضلانی و تجهیزات توانبخشی به میزبانی مرکزعلمی کاربردی خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پنجمین رویداد استارت آپ از ایده تا بازار ویژه فناوریهای شناختی مرتبط با معلولین و سالمندان با حضور اساتید و روسای دانشگاه کهریزک و با همکاری مرکز علوم شناختی نهاد ریاست جمهوری، پنجمین رویداد استارت آپ از ایده تا بازار در محورهای توانبخشی شناختی، عصبی، عضلانی و تجهیزات توانبخشی به میزبانی مرکزعلمی کاربردی برگزار شد.
فاطمه سادات محمدی؛ مدیر روابط عمومی مرکز علمی کاربردی کهریزک در تشریح این رویداد علمی و تخصصی با بیان اینکه طی فراخوانی به دانشگاههای معتبر کشور، این همایش تخصصی برگزار شده است، اظهار کرد: از سال گذشته و تا پایان بهمن ماه، 23 مقاله ویژه فناوریهای شناختی مرتبط با معلولین و سالمندان به مرکز علمی کاربردی کهریزک رسید تا مورد ارزیابی هیئت داوران متشکل از اساتید مجرب دانشگاه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در نهایت هیئت داوران 6 مقاله را به عنوان برگزیدگان این همایش تخصصی انتخاب کرد تا به ارائه جزئیات از جانب ارسال کنندگان رسیده و مورد قضاوت قرار گیرند.
محمدی افزود: همانطور که انتظار میرفت، در این استارت آپ برگزیدگان به دفاع از مقالات خود پرداخته تا اثبات کنند که ایدههای فناورانه آنها، صلاحیت لازم برای انتخاب شدن به عنوان ایده برتر را دارد.
ارائه خدمات به سالمندان در آسایشگاهها و منازل تخصصی میشودمدیر روابط عمومی مرکز علمی کاربردی کهریزک با معرفی نفرات و ایدههای برتر گفت: هیئت داوران دکتر میلاد جعفری با طرح کیدزلند (انیمیشنهای تعاملی برای بهبود روابط اجتماعی کودکان طیف اوتیسم) را به عنوان برترین ایده انتخاب کرد. جایزه دوم به صورت مشترک به دو طرح بازیوتراپی کاری از گروه دکتر علی دلاوری، سامانی و تیموری و نیز طرح بهبود و توانبخشی اختلالات حرکتی کاری از سپیده جعفری اختصاص یافت و بالاخره طرح توانبخشی شناختی با استفاده از فناوریهای واقعیت مجازی از جانب دکتر محمد رضا عشاقی رتبه سوم را از آن خود کرد.