پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

فعالیت‌های جهادی طلاب در زمینه بهداشتی تا ریشه کنی کرونا ادامه دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فعالیت‌های جهادی طلاب در زمینه بهداشتی تا ریشه کنی کرونا ادامه دارد

قزوین - ایرنا - رییس حوزه‌های علمیه استان قزوین گفت: فعالیت‌های جهادی حوزه علمیه و طلاب در زمینه بهداشتی و کمک به اقشار آسیب دیده تا ریشه کن شدن کرونا تداوم دارد و امیدواریم این اقدامات با حمایت‌های مادی و معنوی دستگاه‌های مختلف نیز همراه شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد تقی سبحانی نیا روز سه شنبه در نشست مشترک حوزه علمیه و نهاد دانشگاه های استان قزوین اظهار داشت: همزمان با آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور و استان قزوین قرارگاه جهادی شهدای روحانیت استان قزوین که از زمان سیل سال های گذشته فعالیت خود را آغاز کرده بود، دوباره فعالیت خود را از سر گرفت.

وی افزود: قرارگاه جهادی شهدای روحانیت استان قزوین در 6 کمیته راه اندازی شده و خدمات مختلفی را در زمینه های فرهنگی، رسانه ای، غسل، کفن و دفن بیماران کرونایی، حضور در بیمارستان و کمک به کادر درمان انجام می دهد.

این مسوول با اشاره به اهمیت ساماندهی خدمات جهادی در شرایط کنونی، گفت: در استان قزوین باید سازوکاری فراهم شود تا بدین وسیله بتوان خدمات جهادی را به صورت متمرکز، هدفمند و حتی با حمایت دستگاه های دولتی انجام داد تا بدین وسیله بتوانیم شاهد اثرگذاری بیشتری در سطح جامعه باشیم.

سبحانی نیا اضافه کرد: قرارگاه جهادی شهدای روحانیت استان قزوین در حد توان و تا آخرین روزهای شیوع این ویروس در کنار مردم و کادر درمانی خواهد بود و فعالیت های خود را به صورت مستمر و دائم ادامه خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه خدمات جهادی طلاب بسیار مثبت ارزیابی می شود، اظهار داشت: این قرارگاه با محوریت معاونت تبلیغ به عنوان پنجره خروجی حوزه علمیه به حساب می آید و طلاب در این قرارگاه حضور اجتماعی و احساس مسوولیت را در قبال جامعه بیشتر درک می کنند و براساس استعدادهای خود وارد کمیته های مورد نظر می شوند.

سبحانی نیا اضافه کرد: در این قرارگاه شاهد هستیم که طلاب به صورت مخلصانه و متعهدانه فعالیت می کنند.

*س_برچسب‌ها_س*