چهارشنبه 8 بهمن 1404

فعلا 50 میلیون بشکه نفت از ونزوئلا گرفتیم

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
فعلا 50 میلیون بشکه نفت از ونزوئلا گرفتیم

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از تلویزیون رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس با ادامه رفتار خودشیفتگی اش در سخنانی ادعا کرد: 12 ماه پس از بازگشت من به کاخ سفید، شاهد یک تحول اقتصادی در آمریکا هستیم! تاکنون نزدیک به 18 تریلیون دلار سرمایه‌گذاری به کشورمان آورده‌ایم. واشنگتن موتور اقتصادی جهان است!

اروپا در مسیر درست حرکت نمی‌کند

رئیس جمهور آمریکا سپس اضافه کرد: اروپا در مسیر درست حرکت نمی‌کند و کشورهایی در آنجا وجود دارند که دیگر آنها را نمی‌شناسیم. تمرکز بر انرژی پاک و مهاجرت گسترده به اروپا آسیب رسانده است. هزینه‌ها، کسری بودجه و تورم را کاهش داده‌ایم و تعرفه‌ها را برای کشورهای خارجی افزایش می‌دهیم تا آنها را مجبور به پرداخت خساراتی کنیم که ایجاد کرده‌اند. از طریق تعرفه‌ها، ما توانستیم کسری تجاری بی سابقه ای را که از آن رنج می بردیم، کاهش دهیم. موضوع انرژی در اروپا به سطوح فاجعه‌باری رسیده است. کلاهبرداری جدید با عنوان انرژی سبز، تولید انرژی اروپا را کاهش داده و قیمت برق را 139 درصد افزایش داده است.

هفته گذشته، ما فقط از ونزوئلا 50 میلیون بشکه نفت گرفتیم

دونالد ترامپ در تمجید از سیاست راهزنی کشورش علیه کشورهای استکبارستیز و پس از تجاوز به کشور ونزوئلا و ربایش رئیس جمهور منتخب این کشور بر خلاف تمامی معیارها و موازین بین المللی، ادعا کرد: هفته گذشته، ما فقط از ونزوئلا 50 میلیون بشکه نفت گرفتیم. از همکاری‌های دولت جدید ونزوئلا، قدردانی می‌کنیم و آنها به زودی پاداش‌های مالی قابل توجهی دریافت خواهند کرد! آن ها در 6 ماه آینده درآمد بیشتری نسبت به 20 سال گذشته کسب خواهد کرد!

 چقدر احمقانه گرینلند را به دانمارک برگرداندیم

وی در خصوص چشم طمع خود برای تصرف گرینلند و تحمیل خواسته اش بر اروپایی ها، مدعی شد: ما می‌خواهیم اروپا متحدی قوی باشد! هیچ قدرتی از ناتو به جز آمریکا قادر به محافظت از گرینلند نیست! هر کشور ناتو باید بتواند از خود دفاع کند. چقدر احمقانه گرینلند را به دانمارک برگرداندیم و از میزان ناسپاسی که با آن مواجه هستیم، شگفت‌زده‌ایم. ما به مواد معدنی کمیاب گرینلند نیازی نداریم (!)؛ ما به این جزیره نیاز داریم؛ زیرا برای منافع امنیتی ما مهم است! واشنگتن به تنهایی قادر به محافظت از گرینلند است و من خواهان مذاکرات فوری برای بحث در مورد خرید آن هستم. خرید گرینلند توسط ما، ناتو را تضعیف نمی‌کند؛ بلکه آن را تقویت خواهد کرد. ما چیزهای زیادی می‌دهیم؛ اما چیزهای کمی دریافت می‌کنیم. کشورهای ناتو قوی‌تر شده‌اند؛ زیرا 5% از تولید ناخالص داخلی خود را به هزینه‌های دفاعی اختصاص می‌دهند! برای تصرف گرینلند از زور استفاده نخواهم کرد. ما سال‌هاست که ناتو را تأمین مالی کرده‌ایم و در عوض چیزی دریافت نکرده‌ایم. اگر وضعیت فعلی ادامه یابد، نمی‌توان از گرینلند دفاع کرد. آنچه ما از دانمارک، برای امنیت ملی خود و برای بازدارندگی دشمنانمان می‌خواهیم، تصاحب گرینلند برای ساخت سامانه گنبد طلایی است.

بایدن 350 میلیارد دلار به ناتو داد

رئیس جمهور آمریکا در خصوص ناسالم بودن برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در کشورش نیز گفت: در انتخابات آمریکا که «بایدن» رئیس جمهور شد (سال 2016)، تقلب شده بود. بایدن 350 میلیارد دلار به ناتو داد و این رقم تکان دهنده است. پول ما به کشورها و نهادهایی می‌رود که قدر کارهای ما را نمی‌دانند!

ادامه دارد...