فناوری نانو
فناوری نانو
یکی از شرکتهای تولیدی با کاربرد فناورینانو، مبدلهای کاتالیستی را با یک سوم قیمت نمونههای خارجی عرضه کرد و در حال حاضر شرکتهای خودروساز این قطعه را از این شرکت ایرانی دریافت میکنند.
تهران - ایرنا - شرکت صنایع الکترو اپتیک صاایران موفق شد به شکل بومی پوششهای دارای اجزای نانومتری را برای پیشگیری از بخارگرفتگی شیشههای کابین هواپیما تولید کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شفافیت شیشههای کابین خلبان باید طوری باشد تا خلبان هنگام فرود بتواند دید کافی و مناسبی داشته باشد. یکی دیگر از خواص مهم شیشه کابین خلبان عدم ایجاد بخار آب در سطح آن است، چرا که منجر به کاهش قدرت دید خلبان و امکان ایجاد خطر میشود به همین دلیل در دنیا با کمک فناوری نانو؛ پوششهایی تولید شده که مانع بخارگرفتگی این شیشهها میشود. چنین پوششهایی...
پوششهای نانویی یکی از شرکتها برای جلوگیری از ایجاد بخار بر روی شیشه هواپیما برای پنج برند هواپیمایی کاربردی شده است.
در جلسه اخیر شورای دانشگاه علم و صنعت ایران، راهاندازی سه رشته / گرایش در مقطع دکترای تخصصی به تصویب رسید.
تهران - ایرنا - شرکت پالایش پلاسما صنعت فعال در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات بر پایه فناوری پلاسما توانست یکی از دستاوردهای خود که استفاده از فناوری پلاسما در تصفیه و پیش تصفیه آب و فاضلاب صنعتی است را تجاریسازی کند.
دانشمندان از دورریز پوسته یا سبوس برنج استفاده کردهاند تا یک LED نقطه کوانتومی دوستدار محیط زیست تولید کنند.
تهران - ایرنا - شرکت کوپرنیک تراپیوتیکس در آمریکا نانوذرات دیاکسی ریبونوکلئیک اسید (DNA) را به عنوان بخشی از رویکرد ژن درمانی خود برای درمان سوء مصرف مواد مخدر ارایه میکند.
تهران - ایرنا - پژوهشگران با راهاندازی استارتاپی به نام نانوبیوتراپیوتیکس (Nano Biotherapeutics) به دنبال تجاریسازی روشی هستند که در آن نوعی نانوذره دارای پوششی از جنس قند میتواند مانع از فیبروز ریوی شود.
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و دانشگاه اوپسالای سوئد موفق شدند در قالب یک پروژه دکتری مواد پیشرفته آندی باتریهای لیتیوم - یون را در راستای توسعه صنعت باتریهای لیتیومی در کشور تولید کنند.
تهران - ایرنا - تفاهم نامه تولید نیمهصنعتی پیوسته «گوگردزدایی»، «ککسازی تاخیری» و «الکترود گرافیتی» و راهاندازی واحد صنعتی تولید کک میان شرکت سرمایهگذاری غدیر و شرکت خوارزمی با نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد.
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و دانشگاه اوپسالای سوئد موفق شدند در قالب یک طرح تحقیقاتی دکتری مواد پیشرفته آندی باتری های لیتیوم - یون را در راستای توسعه صنعت باتری های لیتیومی در کشور تولید کنند.