فهما فرصتی برای به اشتراک گذاشتن ایدههای خلاقانه در مساجد است
سنندج - ایرنا - مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: پایگاه اطلاع رسانی فهما فرصتی برای به اشتراک گذاشتن ایدههای خلاقانه در کانونهای مساجد است.
حجتالاسلام حبیب الله ارزانی روز دوشنبه در آیین رونمایی از پایگاه اطلاع رسانی و تجلیل از برترینهای مرحله اول فهما در کردستان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: راهاندازی این پایگاه فرصت ارزشمندی برای به اشتراک گذاشتن برنامهها، طرحها و ایدههای خلاقانه در کانونهای فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور است.
وی اضافه کرد: در این پایگاه اطلاعرسانی تمام کانونهای شهری و روستایی استانهای مختلف کشور از وضعیت هم اطلاع پیدا کرده و این زمینهای برای ارتقای هر یک از کانونها را فراهم میکند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور یادآور شد: با ایجاد این بستر شاهد شکوفایی هر چه بیشتر کانونهای مساجد و رشد و تعالی فرهنگ و هنر خواهیم بود.
حجتالاسلام ارزانی تاکید کرد: کردستان از لحاظ توانمندیهای قرآن و عترت در کشور شناخته است و انتظار میرود در حوزه فهما هم حضور گستردهای داشته باشد.
صدور مجوز فعالیت هشت موسسه قرآنی در کردستان
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هم در این مراسم ضمن تشکر از حمایت ویژهای که از کانون های مساجد این استان شده است، گفت: تربیت نیروی کارآمد و تاثیرگذار و مقابله با تهاجم فرهنگی از جمله اهداف راهاندازی پایگاه اطلاع رسانی فهما در استان است.
عبیدالله رستمی افزود: این پایگاه فصل جدیدی از اطلاع رسانی را گشوده و باعث انسجام گروهی بین کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان با دیگر استانهای کشور خواهد شد.
وی با بیان اینکه در ارزیابی انجام شده از وضعیت کانونهای مساجد کشور 12 کانون در کردستان عنوان برتر و ویژه را به خود اختصاص دادند، اضافه کرد: این رتبهها نشان از توانمندی 600 کانون کردستان نیست چون استعداد و ظرفیت کانونها در این استان بسیار بیشتر است.
رستمی اظهار داشت: از سال 93 مجوزی برای ایجاد موسسات قرآنی در استان صادر نشده بود که امسال از 17 پرونده تکمیل شده در این راستا برای هشت موسسه مجوز صادر شد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان هم در این مراسم گفت: از 600 کانون فرهنگی هنری مساجد استان 427 کانون در مساجد قرار دارند و فعالیت میکنند.
کامل گلباغی با اشاره به اینکه وجود این تعداد کانون در روستاها نشان از توجه به نقاط محروم در استان دارد، افزود: 12 کانون مساجد استان در سطح کشور براساس ارزیابی انجام شده برتر و ویژه شناخته شدند.
وی اضافه کرد: تعداد کانونهای برتر و فعال استان بیش از این تعداد است ولی بدلیل ضعیف بودن زیرساخت ارتباطات و اینترنت در بسیاری از کانونها امکان بارگذاری اطلاعات مربوط به فعالیتهای آنها در سامانه بچههای مسجد فراهم نبود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با اشاره به اینکه کانونهای مساجد براساس هشت شاخص و 36 فعالیت مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار گرفتند، یادآور شد: 304 میلیون ریال در مرحله اول فهما به 12 کانون برتر و ویژه استان پرداخت شده است. در پایان این مراسم از مدیران مسوول 12 کانون فرهنگی هنری مساجد کردستان (10 کانون برتر و 2 کانون ویژه) که در سطح کشور برمبنای ارزیابیهای انجام شده ویژه و برتر شناخته شدند با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
*س_برچسبها_س*