فوت 81 تن در زلزله اخیر ترکیه
نیروهای امدادگر در ترکیه با گذشت حدود سه روز از وقوع زلزله توانستند یک کودک سه ساله را از میان آوار بیرون کشیدند.
به گزارش ایسنا، مقامات ترکیه امروز (دوشنبه) اعلام کردند: نیروهای امدادگر یک دختر سه ساله را از میان آوار به جا مانده از ساختمانی در شهر ازمیر نجات داده اند.
در پی زلزله اخیر که ترکیه و یونان را لرزاند تاکنون 81 تن جان خود را از دست داده اند.
عملیات امداد و نجات در هشت ساختمان تخریب شده در شهر ازمیر که به فوت 79 تن منجر شده ادامه دارد. در جزیره ساموس در یونان نیز دو نوجوان بر اثر ریزش دیوار جان خود را از دست دادند.
بنابر اعلام مرکز مدیریت بحران و بلایا در ترکیه، بیش از 3500 چادر و 13 هزار تخت برای تامین سرپناه موقت اختصاص داده شده است. تاکنون 962 نفر در جریان این حادثه مصدوم شده اند و تاکنون بیش از 740 نفر از مصدومین از بیمارستان مرخص شده اند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، زمین لرزه اخیر، مرگبارترین زلزله در ترکیه از زمان وقوع زلزله سال 2011 در شرق شهر وان بوده است که منجر به کشته شدن بیش از 500 نفر شد.
انتهای پیام