فیلمهای سینمایی چهلمین جشنواره فیلم فجر از منظر سواد مالی بررسی میشود
آکادمی هوش مالی، با هدف گفتمانسازی موضوع سواد مالی میان اصحاب هنر و مخاطبان، هر ساله فیلمهای جشنواره فیلم فجر را از منظر سواد مالی بررسی میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، به نقل از روابط عمومی آکادمی هوش مالی، همزمان با چهلمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، سومین «جشنواره نشان فی»، آغاز به کار کرد. آکادمی هوش مالی، با هدف گفتمانسازی موضوع سواد مالی میان اصحاب هنر و مخاطبان و ترویج سواد مالی در جامعه، فیلمهای جشنواره فجر را از منظر سواد مالی بررسی میکند.
هیأت داوران، فیلمهای جشنواره فجر را با عینک سواد مالی دیده و در دو بعد کمی و کیفی، مفاهیم سواد مالی فیلمها را ارزیابی و بررسی میکنند. در پایان، فیلمی که در کنار معیارهای سینمایی و هنری، هوشمندانهتر و دقیقتر و هنرمندانهتر مفاهیم سواد مالی را به تصویر کشیده است، به عنوان برگزیده جشنواره انتخاب و «نشان فی» را دریافت میکند. فیلمهای برگزیده از نگاه هیأت داوران، رفتارها و تصمیمهای درست مالی را در بستر فیلم بهتر و درستتر به مخاطبان عرضه داشته و به شکل بهتری، توجه مخاطبان را به اهمیت و آموزههای سواد مالی جلب میکنند.
آکادمی هوش مالی با حضور در بخش جنبی (تجلی اراده ملی) جشنواره، به داوری و بررسی فیلمها با عینک سواد مالی میپردازد. بخش تجلی اراده ملی از بخشهای جنبی جشنواره فجر است که داوران با هدف حمایت از موضوعات ارزشمند با بیان خلاقانه سینمایی، به ارزیابی و بررسی فیلمهای راهیافته به بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) میپردازند.
اعضای هیأت داوران سومین جشنواره «فی» از این قرارند:
- مریم جلالی؛ دکترای مدیریت و برنامهریزی امور فرهنگی؛ برنامهساز رادیو و تلویزیون و کارشناس رسانه
- عبدالکریم خیامی؛ دکترای فرهنگ و ارتباطات؛ عضو هیأتعلمی دانشگاه امامصادق (ع)
- علی رسولیزاده؛ دکترای اقتصاد؛ مدیرعامل شرکت دانشبنیان پارت و کارآفرین برتر ملی
- کمیل رودی؛ دکترای مدیریت از دانشگاه تهران و عضو هیأتعلمی آکادمی هوش مالی
- مهدی ناجی؛ دکترای اقتصاد؛ عضو هیأتعلمی دانشگاه تهران
در جشنواره اول و دوم فی از میان فیلمهای اکران شده، در بیش از 30 فیلم دست کم به یک موضوع از سرفصلهای سواد مالی به طور مستقیم یا غیرمستقیم پرداخته شده است. فیلمهای عامهپسند، روز بلوا، بیصدا حلزون و سه کام حبس برگزیدگان جشنواره اول و فیلمهای ابلق، مامان و روشن، برگزیدگان جشنواره دوم بودند که در آیین اختتامیه جشنواره فی با حضور پرویز کرمی، دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان، سجادی، دبیر سابق ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز، حسن خجسته عضو هیأت علمی دانشکده صدا وسیما، هیأت داوران و عوامل فیلمها مورد تقدیر قرار گرفتند.
گفتوگوی خزاعی با تسنیم درباره "باندبازی در سینمای ایران" و انتقاد از "عملکرد هیأت انتخاب" جشنواره فیلم فجر + فیلم برنامههای پنجمین روز از جشنواره فیلم فجر