چهارشنبه 7 آذر 1403

قاضی زاده هاشمی: جانبازان شیمیایی، سند مظلومیت کشورند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
قاضی زاده هاشمی: جانبازان شیمیایی، سند مظلومیت کشورند

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و ایثار گران در برنامه آموزش و پایش سلامت جانبازان شیمیای گفت: جانبازان و شهدای حملات شیمایی ما یکی از صنعت‌های مظلوم کشور ما در دفاع از مرزهای کشور بودند.

درحال حاضر خیلی‌ها در تلاش هستند تا ظلم‌های وارد شده به مردمان کشور ما را کوچک بشمارند. در جنگ تحمیلی برخی‌ها خواستند که این جنگ مقدس را دعوای سرخاک یا قسمتی از رودخانه بخوانند اما باید از آنها پرسید که اگر جنگ برسر رودخانه بود چرا آنقدر جنایت علیه مردم اتفاق افتاد؟

وی در ادامه بیان کرد: بیش از 200 حمله شیمایی در قسمت‌های غیر نظامی کشور در جنگ تحمیلی اتفاق افتاد و در آن نقاط بمب خوشه‌ای به طور مکرر علیه رزمندگان و مردم ما استفاده می‌شد. هیچ ابزار و روشی در دفاع مقدس نبوده که علیه مردم بی‌دفاع و رزمندگان ایران انجام نشود.

قاضی زاده مردم و رزمندگان شیمیایی ایران را سند مظلومیت خواند و بیان کرد: مردم شیمیایی و جانبازان شیمیایی ما سند این مظلومیت هستند و خودشان یک رسانه‌اند. جانبازان شیمیایی ما یک سند مجسم‌اند. جسم وجان و سرفه‌ای که می کنند روایت این مظلومیت است.

وی درباره حمایت دانشمندان ایرانی از جانبازان شیمیایی گفت: درگذشته بسیاری از دانشمندان می‌گفتند که از این جانبازان شیمیایی حمایت نمی‌شوند. اما امروز بسیاری از دانشمندان ما تلاش کردند، شرایط را مهیا کردند، بسیاری از امکانات را خودشان ابداع کردند تا بتوانند در کشور به جانبازان شیمیایی خدمات ارائه دهند.

ما باید از این داشته های علمی در جهت ارتقاء آن و در جهت بهبود کیفیت زندگی جانبازان استفاده کنیم. البته در دوران کرونا یک مقدار پیگیری‌ها کند شد اما دوباره باید پرونده‌های جانبازان ما بررسی شده و اگر جانبازان نیازمند تغییر درمان هستند، اقدامات لازم انجام شود.

رئیس بنیاد شهید تأکید کرد: باید یکی سری از کلینیک‌های تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله بقیه الله شروع به فعالیت کنند که ما از آنها حمایت می‌کنیم تا ارائه خدمات به جانبازان ارتقاء پیدا کند و سطح کیفیت بیشتری داشته باشد.

قاضی زاده درباره اهداف پیش روی بنیاد شهید برای ارتقاء خدمت رسانی به تمام جانبازان کشور اظهار کرد: ما داریم تدارک می‌بینیم تا جانبازانی که نیازمند دریافت خدمات ویژه هستند امکانات و داروهای مورد نیازشان درب منزل بهشان تحویل داده شود.

در این راستا ممکن است برای سه و نیم میلیون جانباز کشور که جامعه هدف ما هستند نتوانیم این اقدام را انجام دهیم اما سعی می‌کنیم برای جانبازانی که در سطح متوسط رو به شدید هستند این خدمات ویژه را ارائه دهیم.

وی در ادامه بیان کرد: لازمه تسریع و بهبود خدمات به جانباران نیازمند پایش مستمر است و همه پرونده‌های پزشکی جانبازان باید به روز رسانی شود.

همچنین باید یک سری از امکانات مانند جراحی های جدید، تجهیزات درمان های جدید و کارآمدتر در آینده برای جانبازان مهیا شود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید بنیاد شهید جانبازان شیمیایی قاضی زاده هاشمی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است