قانون مجازات اسلامی
قانون مجازات اسلامی
یک عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس دهم با بیان اینکه به توبه در شریعت و قانون مجازات اسلامی به وضوح مورد تاکید واقع شده است، گفت: توبه چه در جرم سیاسی چه در سایر جرایم می تواند کاربرد داشته باشد، البته به شرطی که این مساله فقط در حد شعار نماند.
فرمانده انتظامی مهاباد از دستگیری دو شکارچی متخلف در این شهرستان با رصد فضای مجازی خبر داد.
مهاباد - ایرنا - فرمانده انتظامی مهاباد گفت: 2 شکارچی متخلف توسط ماموران پلیس فتای این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.
شعبه دهم دادگاه کیفری یک در آخرین رسیدگی به پرونده قتل میترا استاد، نوع قتل را عمد دانسته و نجفی را به استناد ماده 612 قانون مجازات اسلامی و از باب جنبه عمومی جرم به 6 سال و نیم حبس محکوم کرده است.
تهران - ایرنا - شعبه 41 دیوان عالی کشور که پیشتر دو مرتبه محکومیت محمدعلی نجفی به قتل عمد را نقض کرده است، برای مرتبه سوم به این پرونده رسیدگی میکند.
یک عضو فراکسیون زنان مجلس دهم با اشاره به برخی انتقادات نسبت به «قانون حمایت از کودکان و نوجوانان» که در مجلس دهم تصویب شده و اخیرا به تایید شورای نگهبان رسیده، آن را هجمه به یکی از موفقترین قوانین مصوب دوره دهم مجلس در راستای استیفای حقوق کودکان دانست.
تهران - ایرنا - قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، رویکردی منطبق با نیازهای کنونی جامعه و مقتضیات آن است. در این قانون، تدابیر و تمهیداتی برای حفظ هر چه بیشتر حقوق کودکان و نوجوانان و تقویت و تسویق سیاست جنایی افتراقی با رویکردی پیشگیرانه در قبال بزه دیدگی اطفال، اتخاذ شده است.
یک فعال چپ در اشاره به انتخابات سال 1400 گفته است: اصلاحطلبان از عراقیها و افغانیها کمتر نیستند که نتوانند دولت ائتلافی تشکیل بدهند!
سردار وحید مجید با بیان اینکه مبارزه با قمار در فضای مجازی مستلزم فرهنگسازی و عزم ملی است، گفت: تاکنون این زمینه 30 هزار سایت شرطبندی بسته شده است.
کرج - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز آتش سوزی عمدی در بخشی از مراتع این استان را تایید کرد.
سازمان سنجش آموزش کشور از حذف منبع درسی "قانون کاهش مجازات حبس تعزیری" در 2 کنکور کارشناسی ارشد و دکتری 99 رشته حقوق خبر داد.
تهران - ایرنا - سازمان سنجش آموزش کشور از حذف منبع درسی "قانون کاهش مجازات حبس تعزیری" در 2 کنکور کارشناسی ارشد و دکتری 99 رشته حقوق خبر داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان سنجش آموزش کشور درباره قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب 1399 اطلاعیهای را صادر کرد. مطابق این اطلاعیه با توجه به کمبود منابع مطالعاتی درخصوص «قانون کاهش مجازات حبس تعزیری» مصوب 1399 این قانون منبع آزمون رشته حقوق آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری سال 99 نیست. به همین منظور قانون مجازات اسلامی (کتاب اول تا چهارم مصوب 1392 و کتاب پنجم مصوب...
با توجه به کمبود منابع مطالعاتی درخصوص «قانون کاهش مجازات حبس تعزیری» مصوب 1399 این قانون منبع آزمون رشته حقوق آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری سال 99 نیست.