قانون مجازات اسلامی
قانون مجازات اسلامی
شهرری ایرنا رییس اداره محیط زیست شهرستان ری گفت: گشتهای ویژه مقابله با آتشسوزی زمینهای کشاورزی با همکاری اداره محیط زیست و جهاد کشاورزی برای اولین بار در این شهرستان راهاندازی شد.
یک حقوقدان معتقد است که در شرایط فعلی با وسعت نظر بیشتر باید نظام قانونگذاری کشور با کمک و همراهی قوه قضائیه قانون جرم سیاسی را مورد بازبینی قرار دهد.
اقتصادنیوز: هادی طحان نظیف در صفحه شخصی خود در اینستاگرام روایتی از جاسه رئیس مجلس با اعضای شورای نگهبان منتشر کرده است.
هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام گزارشی از جلسه رئیس مجلس شورای اسلامی با اعضای شورای نگهبان منتشر کرد.
تسنیم نوشت: هادی طحان نظیف در صفحه شخصی خود در اینستاگرام روایتی از جاسه رئیس مجلس با اعضای شورای نگهبان منتشر کرده است.
گناباد - ایرنا - رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گناباد از دستگیری و باداشت سه متهم قطع و ریشه کنی 286 اصله تاغ دست کاشت در این شهرستان خبر داد.
عضو حقوقدان نگهبان جزئیات جلسه قالیباف با اعضای شورای نگهبان را تشریح کرد.
اقتصادنیوز؛ عضو حقوقدان شورای نگهبان جزئیات جلسه قالیباف با اعضای شورای نگهبان را تشریح کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به جزئیات جلسه محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با اعضای حقوقدان شورای نگهبان اشاره کرد. متن مطلب حقوقدان شورای نگهبان درباره جزئیات جلسه قالیباف با اعضای شورای نگهبان به شرح زیر است: چهارشنبه 21 خردادماه 1399 جلسه شورای نگهبان بود. از دستور جلسه شورا فقط فرصت رسیدگی به «طرح الحاق...
عضو حقوقدان شورای نگهبان جزئیات جلسه قالیباف با اعضای شورای نگهبان را تشریح کرد.
هادی طحان نظیف در صفحهشخصی خود در اینستاگرام روایتی از جاسه رئیس مجلس با اعضای شورای نگهبان منتشر کرده است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: از رییس مجلس خواستم، با توجه به شرایط کشور و تنگناهایی که مردم با آن مواجه هستند، مجلس یازدهم اولویت اصلی در نظارت و تقنین را به اقتصاد و معیشت اختصاص داده و برای ایجاد زمینهها و رفع موانع جهش تولید، اقدامات اساسی انجام دهد.
عضو حقوقدان شورای نگهبان نوشت: از «قالیباف» درخواست کردم، با توجه به شرایط کشور، مجلس یازدهم اولویت اصلی در نظارت و تقنین را به اقتصاد و معیشت اختصاص دهد.
سمنان - ایرنا - دستگیری حفار غیرمجاز در فولادمحله مهدیشهر و صدور مجوز فعالیت اقامتگاه بومگردی خانه شیرین ابراهیم آباد سفلی میامی، 2 خبر از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان بود.
زاهدان - ایرنا - کارشناس روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان در توضیح گزارش ایرنا با عنوان در خواست مردم یک روستای خاش برای اجرای طرح توسعه برق گفت: توسعه شبکه برق در روستای شوگه بخش مرکزی شهرستان خاش به علت ساختوساز مسکن در اراضی ملی و ممانعت اداره منابع طبیعی امکان پذیر نیست.