قتل هولناک پسر جوان در سیستان و بلوچستان | علت چه بود؟
روز 15 فروردین ماه سال 1402 در یکی از خیابان های شهر اسپکه لاشار جوانی 28 ساله در یک حمله عمدی مسلحانه به قتل رسید.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از شناسایی و دستگیری قاتل متواری در کمتر از 12 ساعت در شهرستان لاشار خبر داد.
سردار دوستعلی جلیلیان گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیس مبنی بر وقوع یک فقره قتل عمد مسلحانه جوانی 28 ساله روز 15 فروردین ماه سال 1402 در یکی از خیابان های شهر اسپکه لاشار ماموران به محل حادثه اعزام و بررسی موضوع و دستگیری قاتل را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان افزود: از همان دقایق اولیه یک گروه از ماموران مجرب پلیس آگاهی شهرستان وارد عمل شدند و کمتر از 12ساعت پس وقوع این حادثه یک نفر در ارتباط با این پرونده را شناسایی کردند.
این مقام ارشد انتظامی بیان داشت: پس از هماهنگی های لازم متهم طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و در همان بازجوئی های اولیه به بزه انتسابی اعتراف و علت و انگیزه خود را از این جنایت سرقت از منزل عنوان کرد که پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی، تحویل مراجع قضائی شد.
منبع: رکنا هم اکنون دیگران می خوانند-
حادثه دردناک و باورنکردنی در بهارستان | راننده خشمگین مسافرش را زیر گرفت
-
ماجرای اتاق سیگار در بیت رهبری | انواع و اقسام سیگار در این اتاق موجود است!
-
ماجرای جنجالی مسمومیت 95 دانشآموز در مدارس عجبشیر و مراغه | رئیس اورژانس آذربایجان شرقی: تلقین دانشآموزان بود!
-
طرح شناسایی و برخورد با بیحجابها کلید خورد + جزئیات مهم
-
روایت تکاندهنده و دردناک از آخرین مکالمه تلفنی کیومرث پوراحمد | پایان زیستن!
-
آمادهباش در پایتخت | هشدار طوفان و وزش باد شدید هواشناسی در تهران صادر شد
-
مرگ مشکوک بازیگر ایرانی در رستوران | قتل یا مصرف مشروبات الکلی؟