یک‌شنبه 29 تیر 1404

قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

به دنبال قتل یک مرد وکیل در تصادف عمدی خیابان زعفرانیه، تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی کلید زده شد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مرداد ماه امسال، کارکنان انتظامات بیمارستان شهدای تجریش مرگ مرد جوانی روی تخت بخش اورژانس به مرکز فوریت‌های پلیسی110، گزارش کردند.

به دنبال اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد جوان 40ساله ای را مشاهده کردند که براثر تصادف به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که مقتول وکیل حقوقی بوده است.

شلیک پلیس تهران به شرور خطرناک محله دیلمان

تحقیقات اولیه حکایت از آن داشت، وکیل جوان هنگام خروج از خانه، فردی دیگر که از قبل نقشه‌ریزی کرده بود، با یک خودرو به او حمله کرده و پس از انجام این جنایت، متواری شده است.

پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی ابتدا هویت عامل جنایت را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.

جسد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنان ادامه دارد.