یک‌شنبه 16 شهریور 1404

قهرمانی تیم کاراته و تکواندو ناشنوایان در مسابقات قهرمانی جهان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
قهرمانی تیم کاراته و تکواندو ناشنوایان در مسابقات قهرمانی جهان

در پایان مسابقات تکواندو و کاراته قهرمانی جهان ناشنوایان که به میزبانی کشورمان برگزار شد، تیم ایران قهرمان این رقابتها شد و اوکراین و روسیه در جایگاه دوم و سوم ایستادند.

به گزارش ایسنا، در پایان رقابتهای قهرمانی جهان کاراته که در سالن هندبال برگزار شد، تیم ایران با کسب 7 مدال طلا، دو نقره و 9 برنز اول شد و تیم‌های اوکراین و روسیه در جایگاه دوم و سوم ایستادند.

نتایج این مسابقات به شرح زیر است:

در بخش کاتای انفرادی، ترکیه و اوکراین در جایگاه اول و دوم قرار گرفتند، تایلند سوم شد و مصطفی حسن‌پور به صورت مشترک سوم شد.

در کاتای تیمی نیز تیم ترکیه، اوکراین رتبه‌های اول و دوم را به خود اختصاص دادند و روسیه در جایگاه سوم قرار گرفت و ایران هم عنوان سوم مشترک را به خود اختصاص داد.

در بخش رقابت‌های کومیته، حسین تبرته فراهانی در وزن مثبت 84 کیلوگرم اول شد، ورزشکار ترکیه در جایگاه دوم ایستاد و مصطفی پاپی‌زاده سوم شد و ورزشکار روسیه نیز عنوان سوم مشترک را کسب کرد.

در وزن منهای 60 کیلوگرم، نماینده روسیه اول شد، نماینده اوکراین نایب قهرمان و محمد شایان و ورزشکاری از کشور روسیه عنوان سوم مشترک را کسب کردند.

در وزن منهای 67 کیلوگرم، کاراته‌کا اوکراین بر سکوی نخست ایستاد و ترکیه دوم شد. میلاد صادق‌زاده و ورزشکار اوکراین نیز عنوان سوم مشترک را کسب کردند.

در وزن منهای 75 کیلوگرم، ورزشکاران اوکراین و روسیه عناوین قهرمانی و نایب قهرمانی و کامران رضایی‌نژاد و ابراهیم عبدالغفور از ایران عنوان سوم مشترک را کسب کردند.

در وزن منهای 84 کیلوگرم نیز سیدیاسین حسینی قهرمان شد، ورزشکار روسیه در جایگاه دوم ایستاد و کاراتاکاهای مالزی و روسیه نیز عنوان سوم مشترک را کسب کردند.

در پایان رقابت‌های قهرمانی جهان کاراته در دو بخش زنان و مردان تیم ایران با کسب 7 مدال طلا، دو نقره و 9 برنز قهرمان شد، اوکراین و روسیه نیز در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

انتهای پیام