سه‌شنبه 16 بهمن 1403

قول اخلاقی صالحی امیری به شمشیربازان / باقرزاده: می‌توانستم سفر بروم، اما پول آن را خرج بچه‌ها کردم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
قول اخلاقی صالحی امیری به شمشیربازان / باقرزاده: می‌توانستم سفر بروم، اما پول آن را خرج بچه‌ها کردم

به گزارش خبرگزاری فارس، رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک به همراه پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی، در اردوی تیم ملی شمشیربازی حاضر شدند و با اعضای تیم به گفت‌وگو پرداختند.

فضل‌الله باقرزاده در دیدار سیدرضا صالحی‌امیری از اردوی تیم ملی اپه‌و سابر اعزامی به مسابقات قهرمانی جهان اظهار داشت: شمشیربازی با تلاش به اینجا رسیده است. در یک برهه در همان دور اول حذف می‌شدیم، اما الان به جایی رسیدیم که بچه‌های ما را در در مسابقات جهانی دز سالن با انگشت نشان می‌دهند و شمشیربازی ما جا افتاده است. همچنین دختران در زمان من برای اولین بار اعزام شدند.

وی ادامه داد: تیم شمشیربازی عازم مسابقات قهرمانی جهان است و صالحی امیری و‌کمیته ملی المپیک بلیط آنها را تهیه کرد و از این بابت از او تشکر می‌کنم. از طرف بچه‌ها از صالحی‌امیری قدردانی می‌کنم که همواره از ما حمایت کردند.

رئیس فدراسیون شمشیربازی تاکید کرد: این بچه‌ها جایگاه خوبی در شمشیربازی جهان دارند و مطمئن باشید مانند بازی‌های کشورهای اسلامی در عربستان که دو مدال از 10 مدال مسابقات را برای ایران ثبت کردند، در قونیه نیز می‌درخشند.

وی گفت: امسال یک میلیارد و 400 تومان از کمیته گرفتیم حتی چند سری هزینه بلیط ما را کمیته ملی المپیک پرداخت کرد. 500 میلیون تومان هم از وزارت ورزش پرداخت کرده است. می‌توانستم در سفرها همراه تیم بروم و حتی در همین سفر مصر هم خودم عازم شوم اما این هزینه را خرج بچه‌ها و شمشیربازی می‌کنم. من مانند فوتبالیستی هستم که خودم در کرنر شوت میزنم و سپس در منطقه 18 قدم هد می‌زنم.

باقرزاده یادآوری کرد: اگر به خاطر این بچه ها نبود یک ثانیه در شمشیربازی نمی ماندم و به صلاحم نبود که بمانم. اگر هم خودم نباشم، شمشیربازی دست کسی را می‌دهم که بچه‌ها حفظ شوند چون حق‌شان بیشتر از این است.

* پاکدامن: بهترین نتیجه را در المپیک پاریس می‌گیریم

در ادامه علی پاکدامن گفت: بابت سالن تشکر می‌کنم چون نیاز به بازسازی داشت. قبل از المپیک خیلی کمک کردید و امیدوارم با نتیجه خوب زحمات شما را جبران کنید.

صالحی امیری از پاکدامن خواست مشکلات را بگوید که او پاسخ داد: برای شخص من همه چیز مهیا است.

پاکدامن در ادامه گفت: ما قول می‌دهیم هم سهمیه تیمی قبل را تکرار کنیم و هم نتیجه خوبی در بازی‌های المپیک بگیریم.

اعظم بختی، ملی پوش اپه گفت: انتقاداتی که به فدراسیون وارد می‌شود اما واقعیت است اعزام خانم‌ها قبلا کم بود و دو سه سال یکبار اعزام می‌شدند. اعزام بانوان در زمان باقرزاده بیشتر شد. نجمه سازنچیان ملی پوش سابر خواستار اعزام بیشتر تیم بانوان شد.

* فخری: بودجه شمشیربازی کم است

پیمان فخری نیز یادآوری کرد: کمیته ملی المپیک بیش از بودجه مصوب کمک کرد اما واقعا حق این بازیکنان است. بودجه فدراسیون کم است و شمشیربازی نشان داد توجه شود می‌تواند به سطح بالایی برسد. من بابت نوسازی سالن هم تشکر می کنم و واقعا سالن در شان شمشیربازی و ماندگاری خواهد شد.

* حضور دختران ورزشکار پرستیژ ورزش ایران را نشان می‌دهد

صالحی‌امیری نیز در این بازدید گفت: خوب شد در سالن حاضر شدم و از نزدیک دیدم که سالن تمرین شما مشکل تهویه دارد.

وی ادامه داد: باقرزاده برای ورزش کشور، شمشیربازی و کمیته ملی المپیک منشا خیر است و دلیل آن صداقت وی است. من مسابقات بچه‌ها در توکیو را دیدم و فشار سنگینی بر روی تیم و بچه‌ها، پیمان فخری و باقرزاده بود و همه از آنها توقع داشتند. من گفتم روی نتیجه تمرکز نکنید و فقط تلاش کنید. در المپیک با نا داوری نتیجه واگذار شد و چیزی از ارزش های شما کم نشد.

رئیس کمیته ملی المپیک، تاکید کرد: در ورزش دختران از مردان مهم‌تر هستند. باور دنیا این است که در ایران زنان حق حیات و فعالیت اجتماعی ندارد و حضور زنان ورزشکار ما این تصویر غلط را از بین می‌برد و پرستیژ ایران را نشان می‌دهد و من همواره بر حضور زنان در رویدادهای مختلف تاکید دارم. منهای نتیجه دختران، حضور آنها اهمیت دارد. حتی اگر دختران نتیجه هم نگیرند شرکت انها در رقابت‌ها اهمیت دارد.

وی گفت: شمشیربازی یک جهش خوب داشته و مسیر خود را پیدا کرده است. من موظف هستم به مشکلات شما رسیدگی کنم. باید برای اعزام‌ها فکر اساسی کرد قبلا اعزام با ارز 4 هزار تومان بود ولی الان هزینه اعزام و ارز 5-6 برابر شده است. باید منابع دیگری پیدا کنیم که به شمشیربازی کمک کنند.

صالحی امیری در مورد سالن و سیستم گرمایشی هوا گفت: فضای آکادمی را بازسازی کردیم و باید سالن شمشیربازی را هم بازسازی می‌کردیم. باید سرمایش و گرمایش هم حل شود و مشکلات تاسیسات حل شود و فکر اساسی خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: پیمان فخری همیشه کنار شما هست. او رییس مرکز نظارت بر تیم های ملی و سرپرست کاروان در بازی‌های آسیایی است و از بازی‌های قونیه برگردید باید برای بازی‌های آسیایی آماده شوید. ما و وزارت ورزش یک وظیفه داریم که آن هم حمایت حداکثری از فدراسیون ها به ویژه المپیکی‌ها است.

رییس کمیته ملی المپیک تاکید کرد: معتقدم یک سال قبل از رویداد باید مورد حمایت مالی قرار بگیرند. البته عدد زیادی نیست اما گره کار خیلی از بچه ها را باز می کند و پشتوانه مالی دارند. درست است کمبود منابع داریم اما این پیشنهاد را داریم که بودجه اختصاصی در سال قبل از بازی های آسیایی برای ورزشکاران در نظر بگیریم. از آقای فخری می خواهیم که این پیشنهاد را برای هیات اجرایی بیاورد که تصویب کنیم و سپس به ستاد عالی بازی ها ببریم و در نهایت این کار با کمک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام شود.

وی در پایان گفت: من باور قلبی دارم که علی پاکدامن و محمد رهبری و بقیه شما روی سکوی المپیک پاریس می‌روید چون در یک قدمی مدال بودید. قول اخلاقی می‌دهم هر کاری از دست کمیته ملی المپیک برای شمشیربازی بر بیاید انجام دهیم.

* قربانی: نیاز به اعزام بیشتری داریم 

امین قربانی، سرمربی تیم سابر یادآوری کرد: مشکلاتی وجود دارد و بیشتر مشکلات مالی و شارژ مالی فدراسیون است تا سخت افزاری و نرم افزاری کیفیت بیشتر باشد.

وی افزود: برای اینکه بازیکنان در بازی‌های آسیایی و مسابقات کسب سهمیه بدرخشند نیاز به اعزام بیشتر است. خواهش می‌کنم نگاه ویژه‌ای در بودجه فدراسیون شود. من می‌گویم نتایجی که گرفتیم 60، 70 درصد حال غیرت خودشان است اما باید کار حرفه‌ای‌تر دنبال شود. امیدوارم حمایت کمیته ملی المپیک ادامه دار باشد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید باقرزاده صالحی امیری پیمان فخری شمشیربازی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است