لاستیک آتش نزنید و حیوانات را از طبیعت خارج نکنید
![لاستیک آتش نزنید و حیوانات را از طبیعت خارج نکنید](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/03/04/4/157008890.jpg)
تهران - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست از مردم خواست تا با حفظ محیط زیست وارد سال جدید شوند و تاکید کرد: در روزهای پایانی سال لاستیک آتش نزنید و حیوانات را از طبیعت خارج نکنید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، سرهنگ جمشید محبت خانی گفت: روز چهارشنبه آخر سال، آتش زدن لاستیک و استفاده از ترقه علاوه بر آلودگی هوا و صوت باعث آتش سوزی در مناطق چهارگانه حفاظت شده خواهد شد؛ به همین منظور به خاطر حفظ سلامت و محیط پیرامون از آتش زدن لاستیک و غلطاندن آن و همچنین استفاده از ترقه های دست ساز و پرخطر خودداری شود. وی همچنین در خصوص فروش حیات وحش در آستانه سال نو اظهارداشت: متاسفانه در روزهای پایانی سال در حالی به استقبال نوروز می رویم که حیوانی را خارج از طبیعتش اسیر می کنیم، به جز این که این کار از نظر اخلاقی کار نکوهیده ای است از نظر قانونی هم قاچاق محسوب میشود. یگان حفاظت محیط زیست به جد با این موضوع (خریدار و فروشنده) برخورد خواهد کرد و مردم هم می توانند با شماره 1540 تماس بگیرند و این تخلفات را گزارش دهند.
محبت خانی درباره ماهی های قرمز شب عید گفت: پیشنهاد ما به مردم این است که ماهی های قرمز را نخرند اما در صورت خرید، به هیچ وجه به آن دست نزنند و فقط در مراکز مشخص شده آنها را رها کنند در غیر اینصورت به طبیعت آسیب جدی وارد خواهد شد.
فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص روز آشتی با طبیعت (سیزده بدر) افزود: این روز، روز آشتی با طبیعت است و نباید با رفتارهای اشتباه مانند برپا کردن آتش و شکستن شاخه های درخت، با طبیعت دشمنی کرد.
محبت خانی در خصوص پسماندهای به جا مانده در این روز گفت: به هیچ وجه زباله های خود را در طبیعت رها نکنید زیرا زباله هایی مانند شیشه با تابش آفتاب موجب آتش سوزی در طبیعت می شود. وی در پایان تصریح کرد: توصیه های محیط زیستی برای چهارشنبه آخر سال، روز طبیعت و ایام پایانی سال باعث بهبود شرایط زندگی خودمان و حفظ محیط زیست خواهد شد.
*س_برچسبها_س*