یک‌شنبه 22 تیر 1404

لباس پرسپولیس بر تن کاظمیان نشست (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
لباس پرسپولیس بر تن کاظمیان نشست (عکس)

وینگر جدید پرسپولیس با روحیه‌ای بالا در اردوی ترکیه حاضر شد.

به گزارش "ورزش سه"، محمدامین کاظمیان که پس از دوران موفق در مس کرمان و دو سال درخشان در آلومینیوم اراک مورد توجه پرسپولیس قرار گرفت و خیلی زود با سرخ پوشان قرارداد بست، در نخستین جلسه تمرینی تیمش در ترکیه حاضر شد و با انگیزه زیادی در کنار دیگر نفرات کار کرد.

کاظمیان که فصل گذشته 27 بازی برای آلومینیوم اراک انجام داد و موفق شد 9 گل به ثمر رساند، سه پاس گل بدهد و چهار پنالتی بگیرد، با این آمار جالب توجه به پرسپولیس اضافه شده تا بتواند درخشش خود را در جمع قرمزها ادامه بدهد.

وینگر چپ‌پای پرسپولیس که علی‌رغم پیشنهادهایی از امارات و قطر تصمیم گرفت به تیم مورد علاقه‌اش برود، در شروع کارش با قرمزها پرانگیزه ظاهر شد و در تیم برنده بود.

کاظمیان در تمرین روز گذشته پرسپولیس در تیمی با کاورهای سفید بود که موفق شدند در بازی درون تیمی به برتری برسند و اینطور مقابل دوربین ژست بگیرند.

لباس پرسپولیس بر تن کاظمیان نشست (عکس) 2