جمعه 26 بهمن 1403

لبنان

لبنان

وب‌گاه دنیای اقتصاد

منابع خبری بامداد پنجشنبه گزارش دادند که وزیر دفاع آمریکا با یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره تحولات لبنان گفت وگو کرده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

عبدالله بوحبیب، وزیر خارجه لبنان درباره پیامدهای انفجار بیروت به اشغالگران هشدار داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: تحلیلگران مواضع متفاوتی نسبت به دو حمله اخیر اسرائیل به بیروت داشته‌اند و معتقدند تل‌آویو این حمله تروریستی و خرابکارانه را برای خرید زمان طراحی و اجرا کرده است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

چرا هر شب از خواب می‌پرید؟ چه راهکرد‌هایی برای بهبود کیفیت خواب وجود دارد دلیل بیدار شدن افراد در ساعت 3 یا 4 صبح و نحوه متوقف کردن آن بلاخره مشخص شده است. برای اکثر مردم عادی است که به طور منظم هر شب ساعت 3 یا 4 صبح از خواب بیدار شوند و دلیلی منطقی وجود دارد که چرا ما این زمان را برای غرق شدن در افکار و نگرانی انتخاب می‌کنیم.

وب‌گاه خبر آنلاین

دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار مجلس نوشت: اینکه سرویس‌های جاسوسی ابزار ارتباط‌جمعی را به بمب همراه تبدیل کنند؛ آینده جهان را سخت ناامن‌تر خواهد کرد و آنچه امروز دامان حزب الله لبنان را گرفت، میتواند دنیا را در ترس و نگرانی فرو ببرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: گردان‌های قسام درباره از سرگیری عملیات‌های شهادت طلبانه در فلسطین اشغالی هشدار داد.

وب‌گاه گسترش

نوع ماده منفجره به کار رفته در پیجرها فاش شده است. طبق گزارش‌های رسانه‌های عبری، موساد این مواد منفجره را در 5000 پیجر جاسازی کرده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سفیر و نماینده دائم ایران اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران حمله علیه سفیر خود در لبنان را که منجر به جراحت وی شد، به‌طور جدی پیگیری می‌کند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

سفیر و نماینده دائم ایران تاکید کرد که ایران حمله علیه سفیر خود در لبنان را بطور جدی پیگیری خواهد کرد،

وب‌گاه دنیای اقتصاد

جنگنده‌های اسرائیل سه شهرک در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: اسرائیل به سه شهرک در جنوب لبنان حمله کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

قربانیان انفجارهای جدید در لبنان به 20 شهید و بیش از 450 مجروح افزایش یافت.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دولت این کشور از افزایش شمار قربانیان انفجارهای روز گذشته خبر داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزیر خارجه اسرائیل تاکید کرد: ما با لحظه‌ای ترسناک روبه‌رو هستیم و می‌ترسیم وارد جنگ [با اسرائیل] بشویم، زیرا خواستار چنین چیزی نیستیم.