لزوم حمایت تمام قد معاونان فرهنگی از فعالیتهای دانشجویی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اجلاس دبیران مناطق و کارگروههای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها در دانشگاه تبریز در پی اهانت به قرآن کریم در سوئد، ضمن محکوم کردن این حرکت زشت و ناپسند غربیها اظهار داشت: اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم، ضلالت غربیها را نشان میدهد و این عمل آنها بیانگر نفوذ و سیل عظیم اسلام...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اجلاس دبیران مناطق و کارگروههای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها در دانشگاه تبریز در پی اهانت به قرآن کریم در سوئد، ضمن محکوم کردن این حرکت زشت و ناپسند غربیها اظهار داشت: اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم، ضلالت غربیها را نشان میدهد و این عمل آنها بیانگر نفوذ و سیل عظیم اسلام گرایی در غرب است.
بهره مندی حداکثری از تابستان برای فعالیتهای دانشجویی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه با اشاره به نحوه اجرا، چگونگی و تشریح برخی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در دانشگاهها گفت: ایام تابستان فرصت خوبی برای برنامه ریزی برای انواع برنامههای فرهنگی و اجتماعی برای دانشگاهیان اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان است. امروزه بیشترین ارتباط و تعاملات دانشجویان با کارکنان است و باید از این ظرفیت دانشگاهها برای پیشبرد اهداف و راهبردهای کلان توسعه فرهنگی استفاده کرد.
از فعالیتهای دانشجویی با تمام توان حمایت میکنیم کلانتری افزود: تقویت، حمایت و کمک به مجموعههای تشکلهای دانشجویی، کانون ها، انجمنهای علمی و بسیج کارکنان، دانشجویی و اساتید برای توسعه و گسترش فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ضروری است از این رو تقویت و توسعه فعالیتهای فرهنگی با شیوهها و ابزارهای مختلف سرمایه گذاری در این حوزه است.
وی تاکید کرد: روسا، معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها، باید از امروز برای ورودیهای جدید برنامه فرهنگی داشته باشند و بهترین گزینه هم در این ارتباط استفاده از ظرفیتهای مجموعههای دانشجویی دانشگاه است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید گسترش و توسعه فعالیتهای دانشجویی تصریح کرد: دانشجویانی که در فعالیتهای فرهنگی و گروهی مشارکت میکنند، بهترین و موفقترین دانشجویان هستند. از این رو با جذب بیشتر دانشجویان جدید الورود جهت عضویت در تشکل ها، کانونها و انجمنهای علمی میتوان در آینده از بسیاری از چالشها و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در جامعه و دانشگاهها جلوگیری کرد.
کلانتری افزود: در ترم تحصیلی جدید، استراتژی موثر معاونان فرهنگی و اجتماعی باید تامل مبتنی بر رفتار محبت آمیز با دانشجویان باشد به عبارتی همانطوری که با فرزندان خود رفتار میکنند، باید با دانشجویان نیز رفتار و کنش داشته باشند. رتبه بندی دانشگاهها بر اساس فعالیتهای فرهنگی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاهها بر اساس توسعه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی رتبهبندی میشوند، یادآور شد: امروزه برخی مشکلات از جمله مسائل مالی اجرای برخی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در دانشگاهها را با کندی پیش میرود، ولی با این وجود هم میتوان کارهای ارزشمند، موثر و اثرگذاری انجام داد.
اربعین و راهیان نور باید در اولویت دانشگاهها قرار بگیرد کلانتری در بخش دیگر سخنان خود رویداد اربعین و اردوی راهیان نور را بهترین، موفقترین و اثرگذارترین برنامههای فرهنگی در دانشگاهها بیان کرد و افزود: این برنامهها در دانشگاهها باید در اولویت قرار گرفته و برای مشارکت بالای دانشجویان نیز حمایت و پشتیبانیهای لازم صورت گیرد.
وی در ادامه استفاده از ظرفیت نام و یاد و سبک زندگی شهدا را برای توسعه و تقویت برنامههای فرهنگی در دانشگاهها ضروری دانسته و گفت: دانشگاهها باید سیاستگذاریها و برنامه ریزی منظمی در حوزه توسعه ایثار و شهادت داشته باشند که با ایجاد کانونهای شهدا یا رهپویان شهدا میتوان به این اهداف رسید.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن تشکر و قدردانی از تلاشها و زحمات دبیران شورای هماهنگی و معاونان فرهنگی و اجتماعی مناطق دهگانه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و به خصوص میزبانی خوب دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه تبریز با تیم مدیریتی جدید، پیشگام اجرای انواع برنامههای متنوع و مختلف فرهنگی و اجتماعی است که در همین راستا نشست کارگروههای فرهنگی و اجتماعی و دبیران شورای هماهنگی و معاونان فرهنگی و اجتماعی مناطق دهگانه به میزبانی این دانشگاه برگزار میشود.