لیبی
لیبی
اقتصادنیوز: جمعی از دانشجویان رشتههای کامپیوتر و آیتی دانشگاههای کشور در نامهای به رئیس سازمان ملل نوشتند: اخیرا آقای مارک گرشت از اعضای سابق سیا در مصاحبهای با سردبیر وال استریت ژورنال در خلل بیان دلایل شکست پروژه سرنگونی ایران به بهانه فوت مهسا امینی، اظهار میدارد، مشکل اساسی آن است که رهبران ایران همزمان با پیشبرد مذهب و دین در ایران، یک دموکراسی واقعی را در ایران جلو بردند؛...
با توجه به موضعگیری اخیر وزارت امور خارجه آمریکا، جمعی از دانشجویان و متخصصان حوزههای کامپیوتر و آیتی دانشگاههای کشور، نامهای را برای «آنتونیو گوترش»، رئیس سازمان ملل ارسال کردند.
چرا به سراغ مدیران کار آمد که در حال حاضر گوشه گیر شده اند نمی روند تا از تجربه، تئوری و توان آن ها استفاده کنند. در مجموع بحث اعلام شرایط جنگی منتفی است اما نباید از این اعتراضات به راحتی عبور کنیم و بگوییم عده ای آمدند و تجمع کردند و تمام شد، البته باید بپذیریم یک عده ای هم سوار بر موج شده اند.
فردا نوشت: این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه باید به شرایط جنگی تن بدهیم، افزود: اگر قبول داریم اکنون صهیونیست ها با تمام توان به میدان آمدند تا ایران را زمین بزنند، ما هم باید به شرایط ویژه تن بدهیم، لذا خیلی نباید اهل رودربایسی باشیم. اگر فردی در مقام وزارت قوی ظاهر نشد، در مسئولیت مهم دیگری او را به کار نگیریم که همان تجربه ناموفق دوباره تکرار شود.
جمیله کدیور گفت: خطری که امروز بیش از پیش تمامیت ایران را تهدید می کند، ورود کشور به چرخه باطل عملیات مسلحانه از طریق گسترش خشونت، تشدید شکاف های قومی - مذهبی و غلبه فضای هیجانی بر عقلانیت افراد و گروه های آشوب طلب در کف خیابان است که با تشجیع، تشویق و حمایت رسانه های معاند فارسی زبان همراه بوده است. فضایی که هم امنیت روانی و هم امنیت فیزیکی هموطنان را هدف گرفته است.
جمیله کدیور در روزنامه اطلاعات نوشت: یکی از نگرانی های جدی در رابطه با اعتراضات اخیر که از نخستین روزها از سوی برخی دلسوزان بیان شد، بهره گیری سازمان های تروریستی، گروهها یا افراد خشونت طلب، دشمنان خارجی و رسانه های فارسی زبان وابسته به کشورهای غربی - عربی از فضای ملتهب کشور برای تشدید تشنج و تنش و التهاب بود.
جمیله کدیور در روزنامه اطلاعات نوشت: یکی از نگرانی های جدی در رابطه با اعتراضات اخیر که از نخستین روزها از سوی برخی دلسوزان بیان شد، بهره گیری سازمان های تروریستی، گروهها یا افراد خشونت طلب، دشمنان خارجی و رسانه های فارسی زبان وابسته به کشورهای غربی - عربی از فضای ملتهب کشور برای تشدید تشنج و تنش و التهاب بود.
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز پنجشنبه قطعنامه ای ضدایرانی را که قبلا توسط آمریکا و تروئیکای اروپایی پیشنهاد شده بود، به تصویب رساند. در این قطعنامه از ایران خواسته شده است که با تحقیقات آژانس درباره آثار اورانیوم یافت شده در سه سایت اعلامنشده آن «فورا همکاری کند». همچنین عدم همکاری ایران با بازرسان آژانس نیز محکوم شده است. میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمانهای...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «محسن نذیری اصل»، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمانهای بینالمللی مستقر در وین و همچنین آژانس، امروز (پنجشنبه) 26 آبان ماه در نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی با موضوع ایران، خطاب به نمایندگان کشورهای عضو ضمن تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران، نسبت به اتخاذ هرگونه تصمیم عجولانه از سوی این شورا هشدار داد. شامگاه جمعه 20...
وزیر امور خارجه ایران گفت: سرویسهای امنیتی، رژیم جعلی اسراییل و برخی سیاسیون غربی که برای جنگ داخلی، ویرانی و تجزیه ایران نقشهها کشیدهاند، بدانند که ایران، لیبی و سودان نیست.
وزیر امور خارجه با انتشار توییتی به سرویس های امنیتی کشورهای بیگانه و رژیم صهیونیستی یادآوری کرد طرح ها آنان در قبال ایران ناکام خواهد ماند.