لیگ جهانی کاراته وان | بهمنیار به مدال لیگ جهانی شیلی نرسید

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، نخستین مرحله رقابتهای لیگ جهانی کاراته، موسوم به کاراته وان از سری A در سال 2020 از عصر روز (جمعه) با حضور 466 کاراتهکا از 65 کشور به میزبانی کشور شیلی و در شهر سانتایگو آغاز شده است.
در روز پایانی مسابقات لیگ جهانی کاراته وان سری آ شیلی سارا بهمنیار در مسابقات رده بندی به مصاف چین رفت و با شکست مقابل این کاراتهکا از گردونه رقابتها کنار رفت. تیمملی کاراته کشورمان در فینال این رقابتها 5 نماینده در بخش مردان و بانوان دارد و صالح اباذری در وزن 84+ کیلوگرم نیز برای مدال برنز مبارزه خواهد کرد.
وزن 50- کیلوگرم:
دور اول: سارا بهمنیار 7 جولیانا دی اولیورا از برزیل صفر دور دوم:
سارا بهمنیار 4
آیچا سایا از مراکش 2
دور سوم: سارا بهمنیار 2 سراپ اوزچلیک از ترکیه 6
رده بندی:
سارا بهمنیار 3 ران ران لی از چین 3 برنده حریف بهمنیار در این دیدار یک مدال نقره و 2 برنز کاراته وان های 2019 و یک نقره و یک برنز قهرمانی آسیا را در کارنامه خود دارد. با این شکست بهمنیار از گردونه رقابتها حذف شد. انتهای پیام / ک
کاراته ترکیه ورزشی تیم ملی