یک‌شنبه 30 شهریور 1404

لیگ قهرمانان آسیا

لیگ قهرمانان آسیا

خبرگزاری مهر

مربی تیم فوتبال نساجی مازندران گفت: حضور تیم ما در فینال جام حذفی یک هدیه الهی بود!

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - مربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک با بیان اینکه کادر فنی این تیم از تنش گریزان بوده و در آرامش کارش را دنبال می‌کند، گفت: از زمانی‌که همراه با «مهدی رحمتی» به اراک آمدیم، وقت‌مان را بیشتر برای پیاده کردن فلسفه فوتبالی‌مان گذاشته‌ایم.

خبرگزاری میزان

مربی تیم فوتبال نساجی مازندران گفت: بازی نساجی و آلومینیوم مهیج‌ترین و جاندارترین دیدار امسال لیگ و جام حذفی ما خواهد بود و امیدوارم اتفاقات خوب برای ما رقم بخورد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سایت خبری البیان در گزارشی با اشاره به جدال امشب تیم‌های فولادخوزستان و شباب الاهلی نوشت: باخت یا تساوی نماینده امارات برابر فولاد آنان را در لیست انتظار برای دوم شدن قرار می‌دهد.

خبرگزاری میزان

مربی تیم آلومینیوم اراک گفت: اگر سه شهر در ایران از نظر سخت افزاری و نرم افزاری شرایط حضور در لیگ قهرمانان آسیا را داشته باشند، یکی از آن‌ها اراک است.

وب‌گاه مشرق نیوز

رسانه قطری به رقابت نزدیک سپاهان با التعاون عربستان برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا پرداخت.

خبرگزاری تسنیم

اعضای تیم فوتبال فولاد خوزستان فردا راهی مکه خواهند شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای بررسی نحوه پرداخت بدهی 10 میلیارد تومانی به دیدار میرشاد ماجدی می رود.

وب‌گاه الف

3 مسابقه حساس فوتبال در دستور کار تلویزیون برای پخش زنده قرار گرفته است.

خبرگزاری مهر

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای بررسی نحوه پرداخت بدهی 10 میلیارد تومانی به دیدار میرشاد ماجدی می رود.

خبرگزاری دانا

فینال جام حذفی در ورزشگاه آزادی با حضور تماشاگران بین تیم های نساجی مازندران و آلومینیوم اراک برگزار می شود.

وب‌گاه خبر آنلاین

دو بازیکن ملی پوش کشورمان به همراه شباب الاهلی برای دیدار با فولاد در لیگ قهرمانان آسیا آماده شدند.

وب‌گاه مشرق نیوز

تیم فوتبال استقلال در پایان هفته بیست بیست و چهارم با 56 امتیاز در صدر جدول قرار دارد تا دارای بیشترین شانس برای قهرمانی در این فصل باشد.