جمعه 26 تیر 1405

ماجرای ترخیص لوازم خانگی قاچاق در شادگان / دستور بررسی فوری 10 فروند "دوبه" همزمان با هشدار همتی + سند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ماجرای ترخیص لوازم خانگی قاچاق در شادگان / دستور بررسی فوری 10 فروند "دوبه" همزمان با هشدار همتی + سند

رئیس مرکز جرائم سازمان یافته گمرک ایران، دستور بررسی موضوع تخلیه انواع لوازم خانگی و پوشاک 10 فروند دوبه در گمرک شادگان را صادر کرد.

*س_ رئیس مرکز جرائم سازمان یافته گمرک ایران، دستور بررسی موضوع تخلیه انواع لوازم خانگی و پوشاک 10 فروند دوبه در گمرک شادگان را صادر کرد. _س* - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر یک کلیپ ویدئویی از تخلیه انواع لوازم خانگی و سایر اقلام مصرفی که احتمالا ورود آنها برای حمایت از تولید داخل ممنوع شده، در یکی از گمرکات جنوبی کشور خبر ساز شده است. این درحالی است که رئیس کل بانک مرکزی نیز یکی از دلایل رشد قیمت ارز و ناکامی در کنترل قیمت دلار را موضوع واردات کالاهای ته لنجی عنوان کرده است.

حالا بعد از پیگیریهای انجام شده رئیس مرکز جرائم سازمان یافته گمرک ایران در مکاتبه‌ای با ناظر گمرکات استان خوزستان خواستار رسیدگی به ابهامات تخلیه حجم وسیعی از این کالاهای ته لنجی در گمرک شادگان شده است.

در مکاتبه رئیس مرکز جرائم سازمان یافته با بلوطی میرزا ناظر گمرکات استان خوزستان آمده است، حسب اطلاع واصله ظرف سال جاری مقادیری کالا شامل لوازم خانگی، آرایشی و بهداشتی، پوشاک، پارچه، تجهیزات بیت کوین، تلویزیون و... تحت 10 فروند دوبه از گمرک شادگان وارد و در اردیبهشت ماه محموله دو فروند دوبه ترخیص و وارد کشور شده است. خواهشمند است با توجه به نوع کالاها و ضوابط ترخیص کالا از دفاتر گمرکی با قید فوریت ضمن بررسی نحوه و چگونگی اقدامات بعمل آمده از سوی آن گمرک و همچنین مکاتبات و اقدامات آن حوزه نظارت را در خصوص موضوع همراه با آخرین وضعیت محموله‌ها به این دفتر منعکس فرمایید.

انتهای پیام /

ماجرای ترخیص لوازم خانگی قاچاق در شادگان / دستور بررسی فوری 10 فروند "دوبه" همزمان با هشدار همتی + سند 2
ماجرای ترخیص لوازم خانگی قاچاق در شادگان / دستور بررسی فوری 10 فروند "دوبه" همزمان با هشدار همتی + سند 3