چهارشنبه 5 شهریور 1404

ماجرای سرقت پول درمان یک کودک توسط سارقان + فیلم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ماجرای سرقت پول درمان یک کودک توسط سارقان + فیلم

سارقانی که پول درمان یک کودک را سرقت کرده بودند، توسط کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی دستگیر شدند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در پی وقوع سرقت‌های متعدد از 4 منزل در یک روز در منطقه غرب تهران، ماموران پلیس با رصد نامحسوس و گشت‌های ویژه در همان منطقه، موفق به شناسایی و دستگیری دو سارق حرفه‌ای شدند.

این سارقان با استفاده از پلاک‌های جعلی و تخریب سپر و پنچر کردن خودروهای خود تلاش داشتند از دستگیری فرار کنند، اما با اقدام به موقع پلیس و پس از شلیک تیر هوایی، هر دو دستگیر شدند. اموالی که همان شب از یکی از شاکیان سرقت شده بود، نیز کشف و ضبط شد.

دستگیری زنی که طلای کودکان زائران امام زاده صالح را سرقت می‌کرد + فیلم گفت‌وگو

تا کنون 18 مالباخته به پلیس مراجعه و اموال مسروقه خود را شناسایی کرده‌اند. تحقیقات و بررسی فیلم‌های مستند نشان می‌دهد که این سارقان عمدتاً در مناطق غرب تهران مانند آزادی، تهرانسر و یافت‌آباد فعالیت می‌کرده‌اند و با استفاده از اتوبان‌های مواصلاتی به سمت کرج، ملارد و جاده ساوه برای فرار یا سرقت‌های دیگر حرکت می‌کردند.

پلیس آگاهی اعلام کرده که پیگیری‌های بعدی برای شناسایی مالباختگان و دستگیری احتمالی همراهان این سارقان ادامه دارد و به زودی خبرهای تکمیلی منتشر خواهد شد.

گفت‌وگو با متهم:

.