یک‌شنبه 4 آذر 1403

ماهنامه سه‌نقطه با شمایلی تازه منتشر شد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
ماهنامه سه‌نقطه با شمایلی تازه منتشر شد

در اولین یادداشت پرونده این شماره تحت عنوان «ما کهنه‌دوست‌ها» علی آینه‌ور سراغ تقابل میان نو شدگی و کهنه‌گرایی می‌رود.

به گزارش مشرق، شماره بیست‌ودوم ماهنامه سه‌نقطه (مکتوب طنز [+ جد] فارسی) با شمایلی تازه منتشر شد. نویسندگان این شماره در پرونده‌ای ویژه تحت عنوان «بهار دلکش رسید و وضع دل خزان‌طور» به ستایش بهار پرداخته‌اند و هم‌چنین در بخشی ویژه با نام رمضانیات از حال و هوای ماه مبارک رمضان نوشته‌اند.

در اولین یادداشت پرونده این شماره تحت عنوان «ما کهنه‌دوست‌ها» علی آینه‌ور سراغ تقابل میان نو شدگی و کهنه‌گرایی می‌رود. مریم نظامدوست در «فست‌فود و بانک و شوهرخاله و رئیس‌جمهور» به توصیف بهار و شرح انواع خواب در این فصل می‌پردازد. فاطمه خسروانی در «در بهار خطرناکیم آقا» رابطه بهار با مادران، مدارس پسرانه، شاعران و جوانان را شرح می‌دهد. مطلب بعدی با نام «پروردگار در آغاز یک باغچه آفرید» از مریم حسن‌نژاد، مطلبی مفصل دربراه‌ی تصنیف بهار دلکش محمدرضا شجریان است و ظرافت‌های هنرمندانه‌اش. کوثر محبی در یادداشتی با عنوان «صائب، حاج‌فاطمه و چهار داماد قدبلند» قصه‌ی مادربزرگی را تعریف می‌کند که شبیه بهار است. رضا میرجعفری در مطلب «بهاریه؟ نداریم» پیرامون این که چرا سرودن بهاریه در شاعران نسبت به سالیان گذشته کمرنگ‌تر شده برایمان می‌گوید. احسان حسینی‌نسب در متنی با نام «که انسان رنج است» رابطه میان بهار و رنج را شرح می‌دهد. آخرین یادداشت پرونده با عنوان «دیدن در پاییز» عاشقانه‌ای با مضمون بهاری است که محمد صاحبی آن را نوشته است.

ماهنامه سه‌نقطه با همکاری هنرمندان شیما جوهرچی، طیبه دالایی، نفیسه رحمانی، حامد رضوی، محمد رفیعی، حسین شمس، سیدمحمد صاحبی، محمد صمدی، فاطمه فهیمی، مرتضی کاردر، سحر نحوی، فاطمه چاوشی و سایر دوستان و آشنایان، و به مدیرمسئولی امید مهدی‌نژاد تولید و منتشر می‌گردد.

بیست‌ودومین شماره سه‌نقطه، در 220 صفحه و با قیمت 50هزار تومان در کتابفروشی‌ها و دکه‌های روزنامه‌فروشی و فروشگاه‌های آنلاین عرضه شده است.