دوشنبه 2 شهریور 1405

متخلفان قاچاق کالا در شرق گلستان 14 میلیارد ریال تعزیر شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
متخلفان قاچاق کالا در شرق گلستان 14 میلیارد ریال تعزیر شدند

گنبدکاووس - ایرنا - رییس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان‌های گنبدکاووس، آزادشهر و رامیان در شرق گلستان اعلام کرد که متخلفان قاچاق کالا در این شهرها در 14 ماه گذشته به پرداخت 14 میلیارد و 300 میلیون ریال جزای نقدی تعزیر شدند.

محمودرضا دنکوب روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گنبدکاووس گفت: از ابتدای سال 98 تا 31 اردیبهشت امسال 325 فقره پرونده تخلف با موضوع قاچاق کالا در این سه شهرستان تشکیل شد که تاکنون برای 315 پرونده حکم صادر شد.

وی با بیان اینکه از مجموع پرونده‌های تخلفاتی حوزه قاچاق کالا 288 پرونده پارسال و 37 پرونده هم در سال جاری تشکیل شد افزود: حمل چوب قاچاق، لوازم خانگی، سیگار، انواع دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، فرآورده‌های نفتی، ارز دیجیتال و تلفن همراه از مهمترین موارد تخلف قاچاق کالا در گنبدکاووس، آزادشهر و رامیان بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ویژه گنبدکاووس هم در این جلسه گفت: مبارزه با قاچاق کالا از راهکارهای اساسی رسیدن به رونق تولید و حفظ اشتغال و تحقق شعار جهش تولید است.

فرزانه جعفری همچنین راه‌اندازی انبار نگهداری کالاهای قاچاق در شرق گلستان به مرکزیت گنبدکاووس را از نیازهای این شهرستان مرزی دانست و بر تحقق آن تاکید کرد.

به گفته رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گنبدکاووس تاکنون اطلاعات 2 هزار و 902 باب انبار متعلق به کسبه، بازاریان و تولیدکنندگان بخش صنعت و معدن و دام و طیور گنبدکاووس در سامانه مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت ثبت شده که مطابق با آن، نحوه حمل کالا از مبدا تا مقصد و هنگام توزیع رصد می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*