مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
سینمای ایران طی چهاردهه گذشته نسبت به پدیده مذموم «ترور» بیتفاوت نبوده وروایتهایی تکاندهندهای ازداغهایی که تروریست بردل مردم ایران گذاشته را درقالب فیلم هایی چون تعقیب سایه ها، ماجرای نیمروز، بادیگارد، هناس، روباه و... را به تصویر کشیده است.
در جریان ترور قاضی مقیسه و قاضی رازینی برخی فعالان سیاسی سناریوهایی را در این بین مطرح کردند و برخی نیز با مقایسه این واقعه با وقایع مشابه و خودکشی ضارب به یافتن شباهتها میان این حوادث و برداشت از آن پرداختند. برخی نیز اعلام داشتند که در صورت نبودن خصومت شخصی و تأیید فعالیت تروریستی با اهداف مشخص، میتوان این واقعه را به سازمان مجاهدین خلق، سلطنتطلبها، اسرائیل و گروههای تکفیری...
با توجه به این که در اخبار آمده است که ضارب با سلاح وارد دفتر شعبه 39 شده، سوال این است که سلاح گرم به چه صورت وارد کاخ دادگستری شده. چون افراد هنگام ورود به این دست ساختمانها بازرسی میشوند و قاعدتاً دستگاههای ایکس - ری در ورودیها تعبیه شده است.
تحلیل گرافهای شبکههای اجتماعی در نخستین ساعات پس از شهادت این دو قاضی شجاع و مبارز با تروریسم نشان میدهد که خط نفاق آلوده سازی ادراکی توسط رسانههای ضدانقلاب بهویژه بیبیسی فارسی بوده است.
کمتر پیش میآید که نام مقامهای قضایی در خاطر جامعه بماند. به یاد ماندن این نامها در حافظه مردم میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که درگیر بودن قضات در پروندههای بزرگ، جنجالبرانگیز و حساس از جمله آنها هستند. قاضی مقیسه و قاضی رازینی هر دو از مقامات قضایی بودند که میشد آنها را واجد این دلایل دانست. حضور این دو مرحوم در دستگاه قضایی کشور به ابتدای انقلاب باز میگردد.
اقتصادنیوز: روزنامه ایران با محمدرضا باهنر، چهره شاخص اصولگرا گفتوگویی دارد که از همکاری با اف ای تی اف حمایت میکند و تاکید دارد که سیاست فیلترینگ شکست خورده است.
صبح روز گذشته دو قاضی دیوان عالی کشور با شلیک گلوله ترور و به شهادت رسیدند. قوهقضائیه در اطلاعیهای ضمن تایید ترور «علی رازینی» و «محمد مقیسه» با شلیک گلوله، از خودکشی ضارب پس از این اقدام خبر داد. در این میان برخی خبرها از زخمی شدن قاضی میری در این حمله تروریستی حکایت میکرد که قوهقضائیه ضمن تکذیب این خبر اعلام کرد علاوه بر شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور تنها محافظ شهید رازینی...
حجتالاسلام والمسلمین رازینی، ریاست شعبه 41 دیوان عالی کشور، ریاست کل دیوان عدالت اداری، ریاست دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ بهحکم حضرت امام و عضویت در مجلس خبرگان (دوره چهارم) را عهدهدار بوده است
ترور مقامات قضایی در دهههای نخست پس از انقلاب، بخشی از تلاشهای گسترده گروههای معارض برای تضعیف نظام بود که هرچند ایجاد مشکل کردند اما نتوانستند مانع از تثبیت جمهوری اسلامی شوند.
حجتالاسلام علی رازینی از قضات بسیار قاطع در برخورد با جرایم امنیتی نقشی برجسته در خنثیسازی فتنهها چه در برخورد با گروهک منافقین و چه جواسیس بیگانه ایفا کرد.
حجتالاسلام علی رازینی، چهره شناختهشده دستگاه قضایی بود که صبح امروز 29 دی به ضرب گلوله کشته شد. او هنگام ترور، ریاست شعبه 39 دیوان عالی کشور را بر عهده داشت.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری، صبح امروز 29 دیماه 1403، فردی مسلح و نفوذی در دیوان عالی کشور، طی اقدامی برنامهریزیشده و سازمانیافته، دو قاضی برجسته و شجاع را هدف ترور قرار داد. این حمله در کاخ دادگستری رخ داد و به شهادت حجتالاسلام والمسلمین علی رازینی و قاضی محمد مقیسه انجامید. این اقدام تروریستی، که علیه دو چهره شناختهشده دستگاه قضایی کشور صورت گرفت،...
رضا ربع پهلوی در یک جلسه که به صورت اینترنتی برگزار شده گفته است که میتواند حتی از جلولانی نیز تکفیریتر شود به شرط آنکه ترامپ از او حمایت کند!
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در چند سال اخیر تا کنون چندتن از تهیهکنندگان سینما در ادوار مختلفجشنواره فیلم فجر حضور پرتکراری داشتهاند و با آثارشان توانستهاند سیمرغهایمختلف را از آن خود کنند. به طور مثال سعید سعدی که در اکثر کارهای هومن سیدیبا او همکاری داشته است به سیمرغ مردمی فجر دست پیدا کرد. ازطرفی سید محمودرضوی در سالهای اخیر با همکاری محمدحسین مهدویان نظر عدهای از...
کتاب «خیلی محرمانه؛ خاطرات حسن تابانمنش از کودکی تا پایان ماموریت در مصر» نوشته فاطمه ملکی توسط نشر 27 بعثت منتشر و راهی بازار نشر شد.