مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
بیست و هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران در حال برگزاری است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از قوه قضاییه، بیست و هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، روز سهشنبه (2 بهمن) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجتالاسلام والمسلمین امیررضا دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری، با حضور وزیری نماینده...
سعید حجاریان، تئوریسین اصلاحات نوشت: فراز و فرود سازمان مجاهدین خلق بیانگر سیاستورزی خالی از اصول و دیسیپلین است. این نوع از سیاستورزی نخست با تهی کردن واژگان از مفاهیم و مدلولهایشان آغاز میشود، از ائتلافهای فرصتطلبانه و مهلک میگذرد و نهایتاً، به چرخش گفتمانی میانجامد.
نظریهپرداز سیاسی و تئوریسین اصلاحات نوشت: «فراز و فرود مجاهدین خلق و رهبرانش بیانگر سیاستورزی خالی از اصول و دیسیپلین است. این نوع از سیاستورزی نخست با تهی کردن واژگان از مفاهیم و مدلولهایشان آغاز میشود، از ائتلافهای فرصتطلبانه و مهلک میگذرد و نهایتاً، به چرخش گفتمانی میانجامد. اکنون نسل Z و عقلانیت نقاد تن به این سنخ شگردها نمیدهند. آنها بهقدری مستقل و خودبنیاد شدهاند...
بیست و هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین، در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.
یکی از شگردهای منافقین در پولشویی به این صورت است که یک فرد را در اتاقی در آلبانی، با سر و روی پوشیده، بهعنوان یکی از هواداران معرفی میکنند!
بیست و هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین در دادگاه کیفری یک استان تهران آغاز شد.
تئوریسین اصلاحات نوشت: فراز و فرود سازمان مجاهدین خلق بیانگر سیاستورزی خالی از اصول و دیسیپلین است. این نوع از سیاستورزی نخست با تهی کردن واژگان از مفاهیم و مدلولهایشان آغاز میشود، از ائتلافهای فرصتطلبانه و مهلک میگذرد و نهایتاً، به چرخش گفتمانی میانجامد.
نام مهدی بازرگان با بسیاری از رخدادهای تاریخ معاصر گره خورده است. استاد و رییس بعدی دانشکده فنی دانشگاه تهران سرگرم مباحث ترمودینامیک و تفسیر قرآن بود که به عنوان رییس هیأت خلع ید از شرکت نفت انگلستان و ایران راهی آبادان شد و در دولت دکتر مصدق معاون وزارت فرهنگ و سپس مجری پروژه لوله کشی آب تهران شد.
سینمای ایران طی چهاردهه گذشته نسبت به پدیده مذموم «ترور» بیتفاوت نبوده وروایتهایی تکاندهندهای ازداغهایی که تروریست بردل مردم ایران گذاشته را درقالب فیلم هایی چون تعقیب سایه ها، ماجرای نیمروز، بادیگارد، هناس، روباه و... را به تصویر کشیده است.
در جریان ترور قاضی مقیسه و قاضی رازینی برخی فعالان سیاسی سناریوهایی را در این بین مطرح کردند و برخی نیز با مقایسه این واقعه با وقایع مشابه و خودکشی ضارب به یافتن شباهتها میان این حوادث و برداشت از آن پرداختند. برخی نیز اعلام داشتند که در صورت نبودن خصومت شخصی و تأیید فعالیت تروریستی با اهداف مشخص، میتوان این واقعه را به سازمان مجاهدین خلق، سلطنتطلبها، اسرائیل و گروههای تکفیری...
با توجه به این که در اخبار آمده است که ضارب با سلاح وارد دفتر شعبه 39 شده، سوال این است که سلاح گرم به چه صورت وارد کاخ دادگستری شده. چون افراد هنگام ورود به این دست ساختمانها بازرسی میشوند و قاعدتاً دستگاههای ایکس - ری در ورودیها تعبیه شده است.
تحلیل گرافهای شبکههای اجتماعی در نخستین ساعات پس از شهادت این دو قاضی شجاع و مبارز با تروریسم نشان میدهد که خط نفاق آلوده سازی ادراکی توسط رسانههای ضدانقلاب بهویژه بیبیسی فارسی بوده است.
کمتر پیش میآید که نام مقامهای قضایی در خاطر جامعه بماند. به یاد ماندن این نامها در حافظه مردم میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که درگیر بودن قضات در پروندههای بزرگ، جنجالبرانگیز و حساس از جمله آنها هستند. قاضی مقیسه و قاضی رازینی هر دو از مقامات قضایی بودند که میشد آنها را واجد این دلایل دانست. حضور این دو مرحوم در دستگاه قضایی کشور به ابتدای انقلاب باز میگردد.
اقتصادنیوز: روزنامه ایران با محمدرضا باهنر، چهره شاخص اصولگرا گفتوگویی دارد که از همکاری با اف ای تی اف حمایت میکند و تاکید دارد که سیاست فیلترینگ شکست خورده است.