مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
در ماجرای بدحالی و اتفاقی که برای برخی دانشآموزان رخ داده، اگرچه اپوزیسیون اشک تمساح می ریزد، اما این اداهای مطالبه گری در چنین مسائلی به هرکس بیاید به این سلاخها و جانیها نمیآید.
تکرار پرشمار مسمومیتهای دانشآموزان و نیز تسری این اتفاق به سراسر کشور اکنون بیش از هر زمان دیگری این سناریو را که ماجرا یک بعد امنیتی نیز دارد پررنگ کرده است.
موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی گفتوگویی با یکی از مدیران ارشد ادارهکل هشتم ساواک (ضدجاسوسی) انجام داده است. این موسسه در مقدمه مصاحبهاش نوشته که «به جز کارمندان ادارهسوم ساواک که سوابقشان مرتبط با سرکوب و شکنجه مبارزین و مردم بود، با سایر کارمندان ساواک برخورد قضائی و امنیتی خاصی صورت نگرفت.
اعتماد نوشت: ترکیبی از پرسنل ضدجاسوسی (اداره هشتم)، جمعآوری اطلاعات خارجی (اداره دوم) و فنی (اداره پنجم)، ولی با غلبه ضدجاسوسی بود. آقای علوی رفته بود طرح را ارائه داده بود. درباره افراد هم مفصل از او پرسوجو کرده بودند.
ساواما، نه آن هیولای مخوفِ ترسیمشده توسط ضدانقلاب، بلکه همان ادارهکل هشتم ساواک (ضدجاسوسی) بود که به خدمت انقلاب درآمده بود.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری گفت: رضازاده به مجمع دعوت شده بود و مهم رای آوردن او بود نه رای کم.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری گفت: رضازاده به مجمع دعوت شده بود و مهم رای آوردن او بود نه رای کم.
اختلافات میان مجلس شورای اسلامی و بنی صدر که رئیس جمهور بود مدام بیشتر می شد، امام اما در این میان هر دو طرف را به رعایت قانون و وحدت توصیه می کردند و خود دخالتی در امور نمی کردند. بنی صدر پا را از قبل هم فراتر گذاشت تا جایی که روز چهاردهم اسفند ماه سال 59، نیروهای انقلابی را مورد ناسزا قرار داد و آنان را مشتی چماقدار خواند در حالی که این نیروهای طرفدار بنی صدر بودند که به جان نیروهای...
پنج عملیات بمبگذاری به ترتیب وقوع، اولی در میدان عشرتآباد، دومی در خیابان خیام، سومی در میدان توپخانه، چهارمی در میدان راهآهن و پنجمی در خیابان ناصرخسرو اتفاق افتاده است.
جمیله کدیور در روزنامه اطلاعات نوشت: آنچه را در این سه ماه در قم و برخی شهرهای دیگر رخ داد نمی توان و نباید محدود به یک عامل و علت دانست.
نگارنده از کوتاهی دستگاه های اطلاعاتی در شناسایی عوامل مسمومیت دانش آموزان می گوید و گروههای نفوذی را عامل این سریال میداند.
روزنامه دولت مدعی شد: توصیههای رسانهای ضدانقلاب در روزهای اخیر مبنی بر به تعطیلی کشاندن مدارس در ایران به خوبی نشان میدهد که یکی دیگر از مهمترین اهداف عاملان مسموم کردن دانشآموزان، ضربه به نظام آموزشی کشور است.
جزییات پرونده مسمویت دانشآموزان در 3 ماه گذشته را بررسی شد.
ضرورت دارد، همزمان با تشدید فعالیت نهادهای امنیتی و اطلاعاتی برای شناسایی و بازداشت عوامل این رخدادهای ضدامنیت ملی، کمیته حقیقتیابی با حضور نهادهای مسئول، گروههای مردمنهاد و کارشناسان مستقل تشکیل شود تا گزارشی شفاف و باورپذیر به مردم ارائه دهند و این نگرانی ملی را برطرف سازند.