مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
«مجلس اول بهترین دوره در تمام ادوار مجالس شورای اسلامی بود؛ همه گروهها و جریانات در آن شرکت کردند و انتخاباتی آزاد و پرشور شکل گرفت. در دیگر انتخابات برگزارشده در آن سال نیز مشارکت گسترده گروههای سیاسی و مردم را شاهد بودیم. سال 1358 الگوی خوبی است که میتوان به آن رجوع کرد و امیدوارم انتخاباتی که سال آینده برگزار میشود و دیگر انتخابات پیشرو، با عمل به قانون اساسی و وظیفه نظارتی...
رمان «چایت را من شیرین میکنم» نوشته زهرا بلند دوست توسط انتشارات کتابستان به چاپ سیزدهم رسید.
محمود بازرگانی میگوید: یک شب که داشتم از سخنرانی فخرالدین حجازی برمیگشتم ناگهان دیدم فردی در بین جمعیت نیمخیز نشست و یک دسته کاغذ را روی هوا پخش کرد.
حضور ثابتی در یک برنامه تلویزیونی با صلاحدید شخص شاه، و نامی که برای اشاره به او استفاده شد («مقام امنیتی») در افکار عمومی ایرانی ها ماندگار شد و خیلی زود نام او به مظهر رعب و سرکوب رژیم شاه بدل گشت.
ثریا عبداللهی، مادر امیراصلان حسنزاده، سالهاست برای نجات فرزندش از سلطه ذهنی فرقه رجوی خود را به هر آب و آتشی میزند و پس از هر شکست راه جدیدی را برای مبارزه و رهایی او امتحان میکند.
سعید شاهسوندی، از اعضای سازمان مجاهدین خلق و زندانی سیاسی قبل از انقلاب درباره «شلاق، خلاق است» به عنوان شعار ساواکیها توضیح میدهد.
انتشار تصویر پرویز ثابتی در فردای برنامه گروه هشت نفره برای رونمایی از فعالیت ها علیه جمهوری اسلامی، این گزاره را مطرح کرده که اپوزیسیون خارج از کشور، مولفه جدیدی را در ابعاد امنیتی وارد زمین بازی علیه ایران کردند تا در ابعاد امنیت داخلی، کنش گری کنند.
گفتم «داوود حالت خوب نیست! اینطور بیایی در ارتفاع بالا، فشار هوا پرده گوشت را پاره میکند.» اِلا و لِله که من میخواهم بیایم و میخواهم باشم. گفتم باشد!
اقتصادنیوز: سفیر ایران در کوبا در دیدار با وزیر خارجه کشورمان، گزارشی از آخرین وضعیت روابط دو جانبه ایران و کوبا ارائه داد.
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحولات اخیر در کشور گفت: دشمنان پس از آنکه از ایجاد جنگ ترکیبی چند لایه علیه کشورمان ناامید شدند، همگی در پیامهای دیپلماتیک و رسمی و در ملاقاتها میکوشند وانمود کنند که در این رخدادها هیچگونه دخالت و طراحیای نداشتهاند.
گردهمایی جمعی نامأنوس با سیاست و فاقد گفتمان از فوتبالیست و بازیگر گرفته تا تجزیهطلب و سلطنتطلب در نمایشی تکراری از رسانههای غربی بیش از آنکه اثرگذار باشد به یک سیرک سرگرمکننده شبیه بود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی مصفا تهیهکننده فیلمی شده که با سرمایهگذاری نیم میلیون یورویی آلمان و فرانسه در ایران جلوی دوربین رفته است. کارگردان فیلم یک دوتابعیتی ساکن فرانسه است به نام عماد آلابراهیم دهکردی و حضور علی مصفا در حقیقت ویترین کار برای کسب مجوز و بهدست آوردن امکان فیلمبرداری در ایران بوده است. این فیلم که با نام اولیه «شوالیه سیاه» پروانه ساخت گرفت و سپس...