سه‌شنبه 2 دی 1404

مجسمه اسطوره فوتبال عراق تخریب شد

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
مجسمه اسطوره فوتبال عراق تخریب شد

مجسمه اسطوره فقید فوتبال عراق احمد راضی که ورزشگاه بین‌المللی الشعب در بغداد، قرار داشت روز جمعه تخریب شد.

به گزارش ورزش سه، احمد راضی سال گذشته بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت و با توجه به موقعیت عالی که در بین هواداران عراقی داشت، مجسمه او در ورزشگاه بین‌المللی الشعب ساخته شد.

شب گذشته تصویری که از این مجسمه در شبکه های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد دست چپ احمد راضی در مجسمه شکسته شده است.

البته هنوز مشخص نشده که دلیل این اتفاق خرابکاری از طرف شخص خاصی بوده یا به صورت طبیعی نقصی در بنا رخ داده است؛ البته با توجه به اینکه جو پایتخت عراق، در روزهای اخیر صاف و بدون طوفان بوده، احتمال تخریب عمدی این بنا را افزایش می‌دهد.

هواداران فوتبال عراق در شبکه های اجتماعی این اقدام را محکوم کردند و از مسئولان خواستند تا به سرعت آسیب وارد شده به مجسمه اسطوره فقید فوتبال عراق را جبران کنند.