مجوز مجلس به بانک مرکزی برای انتشار اوراق گواهی سپرده خاص

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سهشنبه،4مهر) مجلس شورای اسلامی، بندهای (پ) و (ت) ماده 3 لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند و بر اساس آن نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت امور اقتصادی و دارایی را مکلف کردند تا نسبت به فراهم کردن بستر سرمایهگذاری عموم مردم در طرحهای دارای بازدهی و ارزآوری بالا اقدام کند.
پ - وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است ظرف سه ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون، بستر مناسب برای سرمایهگذاری عموم مردم در طرح (پروژه) های دارای بازدهی و ارزآوری بالا را در قالب عرضه عمومی سهام شرکت سهامی عام طرح (پروژه) و همچنین انتشار اوراق بدهی (ارزی - ریالی) فراهم آورد و نسبت به رفع موانع تأمین مالی بخش خصوصی از جمله از طریق انتشار اوراق بدهی (ارزی - ریالی) اقدام نماید.
ت - بانک مرکزی مجاز است ضمن اعطای مجوز به بانکها برای انتشار اوراق گواهی سپرده مدتدار خاص بهمنظور تأمین مالی طرح (پروژه) ها و ابلاغ دستورالعمل انتشار اوراق مذکور به شبکه بانکی، سقف مبلغ ریالی قابل انتشار این اوراق را تا پایان فروردین ماه هر سال تعیین و اعلام نماید.
همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی بند «ث» ماده 3 را مراعا گذاشتند. پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدوزارت امور اقتصادی و دارایی
مجلس شورای اسلامی
بانک مرکزی
لایحه هفتم این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است

