پنج‌شنبه 11 دی 1404

محل تامین منابع مالی مسکن استیجاری مشخص شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
محل تامین منابع مالی مسکن استیجاری مشخص شد

منابع مسکن استیجاری از دارایی‌های وزارت راه و شهرسازی از جمله سازمان ملی زمین و شرکت عمران شهرهای جدید تأمین می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه منابع طرح مسکن استیجاری از دارایی‌های این وزارتخانه تأمین خواهد شد، گفت: این دارایی‌ها شامل املاک، اراضی و واحدهای مسکونی در اختیار وزارت راه و شهرسازی، سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت عمران شهرهای جدید است.

صادق با اشاره به اینکه هنوز آمار نهایی تعداد واحدهای مسکن استیجاری برای سال آینده اعلام نشده است، افزود: بخش عمده منابع این طرح به دارایی‌های وزارت راه و شهرسازی بازمی‌گردد و در مرحله نخست، عدد 10 هزار واحد به‌عنوان هدف اولیه اعلام شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اقداماتی که در حال انجام است و با اتکا به منابعی که از محل اراضی و املاک در اختیار وزارتخانه تأمین می‌شود، تلاش‌می‌کنیم تعداد واحدهای مسکن استیجاری را افزایش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی این اقدام را گام نخست در اجرای سیاست مسکن استیجاری دانست و گفت: در مراحل بعدی، برنامه‌ریزی شده است تا انبوه‌سازان و شهرداری‌ها نیز به‌عنوان پایه‌های اصلی این طرح وارد همکاری شوند.