محمد جواد ظریف
محمد جواد ظریف
در 16 سال گذشته تنها زمانی که مردم ایران، رنگ ثبات و آرامش را دیدند، دقیقا برههای بود که توافق هستهای حاصل شد.
تهران - ایرنا - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، بازدید میدانی و حضور بیواسطه را مانع تصمیمگیری اشتباه براساس شنیدهها و آمار غیرواقعی دانست و گفت: رییسجمهوری شاید به ظاهر با سفرهای استانی برای خود سختی بخرد اما میتواند به راحتی تصمیم بگیرد.
انتصاب محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و علیرضا زاکانی به عنوان اعضای جدید هیأت امنای دانشگاه تهران واکنش های متفاوتی در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی در پی داشته است.
در طول سال های پیش از انقلاب، وزیران آموزش و پرورش تغییر می کردند اما کسی نمی توانست به دکتر محمد علی مجتهدی رییس دبیرستان البرز دست بزند و تا انقلاب رییس بود و دکتر شکوهی وزیر آموزش و پرورش دولت موقت هم بر آن بود همین سنت را ادامه دهد و فضای تازه اجازه نداد
ما منشأ چنین قلدری های غیرقانونی را می دانیم و باید از ریشه آن را متوقف کرد.
ظریف در توئیتی نوشت: اجبار اقتصادی خودسرانه توسط ایالات متحده همچنان نظم اقتصادی جهانی را تضعیف می کند.
اکنون سالهای طولانی است که پروژه «معرفی امام منهای خط امام» به کارویژه اصلی افراطیون اصلاح طلب بدل شده است. همان طیفی که هیچ اعتقادی به مردم سالاری ندارد و مروج اسلام آمریکایی است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدجواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی دولت سیزدهم پس از تماشای فیلم «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی گفت: فیلم «منصور» بسیار فیلم عالی بود و دوست داشتم حتی بچههایم هم این فیلم را میدیدند. با توجه به شناخت و ذهنیتی که از شهید ستاری داشتیم همخوانی فیلم با ذهنیت ما خیلی خوب و حرفهای بود. وی افزود: داستان فیلم داستانی بود که با ذهن ما همخوانی داشت،...
وزیر جهاد کشاورزی پس از تماشای فیلم سینمایی «منصور» گفت: با وجود همه پیشرفتهایی که در حال حاضر داشتهایم اما هنوز هم در بخشهایی به درد و نگاهی که در فیلم «منصور» اشاره شده مبتلا هستیم.
در شرایطی که هنوز چک برگشتی آمریکا در مورد توافق هسته ای روی میز است، افراطیون اصلاح طلب از این مسئله عبور کرده و مدعی هستند که باید برجام را بزرگتر و طولانی تر کنیم.
عصر ایران نوشت: اگر از اردشیر زاهدی در سالهای آخر عمر دو رفتار یا گفتار غافلگیر کننده و نزد بسیاری خلاف انتظار سر نمیزد، مرگ او در 93 سالگی بازتاب متفاوتی میداشت.
اگر از اردشیر زاهدی در سالهای آخر عمر دو رفتار یا گفتار غافلگیر کننده و نزد بسیاری خلاف انتظار سر نمیزد، مرگ او در 93 سالگی بازتاب متفاوتی میداشت.
اگر از اردشیر زاهدی در سالهای آخر عمر دو رفتار یا گفتار غافلگیر کننده و نزد بسیاری خلاف انتظار سر نمیزد، مرگ او در 93 سالگی بازتاب متفاوتی میداشت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سایت «عصر ایران» مبتنی بر همین شگرد فرار به جلو مینویسد: مجلس انقلابی به فوریت حذف ارز 4200 تومانی رأی نداد، چون پی بردهاند که حذف آن بار شدید تورمی دارد و جامعه تحمل ندارد و وعده افزایش یارانه 45 هزار تومانی به 110 هزار تومان هم قانعکننده نیست چرا که طی دهه گذشته مردم دریافتهاند یارانه نقدی پوشش دهنده افزایش قیمتها نیست. در پی آن گویا دولت...
موج سواری روی بیتدبیریهای دولت روحانی و گنایهگویی براساس آن به دولت جدید، تبدیل به رویکرد غالب در رسانههای حامی دولت سابق شده است.