ظریف: اگر بتوانید فقط دو صفحه توافق بنویسید, دستتان را میبوسم!+ ویدئو
ویدیویی قدیمی از محمدجواد ظریف که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده است را ببینید
ویدیویی قدیمی از محمدجواد ظریف که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده است
محمدجواد ظریف: آقایون اگر بتونن فقط دو صفحه توافق بنویسند، بنده در مقابل آنها تعظیم میکنم و دستشان را میبوسم.
دست بنده را هم نمی خواهم ببوسند، اما از پشت هم خنجر نزنند!
ویدیویی قدیمی از محمدجواد ظریف که در شبکه های اجتماعی فراگیر شده است.
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه دولت روحانی، در این ویدئو میگوید:
این آقایون اگر بتونن فقط دو صفحه توافق بنویسند، بنده در مقابل آنها تعظیم میکنم و دستشان را میبوسم.
دست بنده را هم نمی خواهم ببوسند، اما از پشت هم خنجر نزنند!
دانلود ویدیومحمدجواد ظریف (17 دی 1338 تهران) دیپلمات و سیاستمدار ایرانی است، که در دولتهای یازدهم و دوازدهم حسن روحانی به عنوان وزیر امور خارجه ایران فعالیت کرده است، وی همچنین از اعضای شورای عالی جمعیت هلالاحمر و استاد میهمان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران میباشد.
ظریف دانشآموخته کارشناسی ارشد روابط بینالملل از دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو و کارشناسی ارشد مطالعات بینالملل و دکترای حقوق و روابط بینالملل از دانشگاه دنور است. و سابقاً مدرس دانشگاه بودهاست. ظریف فعالیت شغلی خود را از سال 1357 در کنسولگری ایران در سانفرانسیسکو آغاز کرد و از 1371 تا 1381 معاون حقوقی و بینالملل وزارت امور خارجه بود. وی برای مدت 5 سال، در فاصله سالهای 1381 تا 1386 به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل متحد فعالیت میکرد.
در سال 1366 که جنگ ایران و عراق ماههای پایانی خود را سپری میکرد و فشارهای بینالمللی بر ایران، به منظور پذیرفتن متن اولیه قطعنامه 598 شورای امنیت به اوج رسیده بود، تیم مذاکرهکننده ایرانی، سعی داشت به جای درج مفادی که انتظارات ایران را برآورده نمیکرد، بندهایی از طرح اجرایی دبیرکل سازمان ملل متحد (خاویر پرز دکوئیار) را جایگزین نماید. نوشتن نامه این درخواست رسمی به محمدجواد ظریف، تنها دیپلمات ایرانی وقت مسلط به زبان انگلیسی در نمایندگی ایران، در سازمان ملل متحد گماشته شد، تا بتواند مفهوم مورد نظر ایران را به شفافی بیان کند. ظریف نیز با انتخاب کلمات مناسب، توانست نامه مورد نظر ایران را تنظیم و در بین کشورهای عضو، منتشر کند. این درخواست که با افزودن آن به قطعنامه 598 شورای امنیت موافقت شد، در وزارت امور خارجه ایران به «Tantamount Letter» مشهور شد.
ظریف همچنین در مذاکرات هسته ای ایران نیز از زمان مذاکرات با سه کشور اروپایی در تهران و توافق سعدآباد، در زمان ریاست حسن روحانی بر دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی حضور داشت اما با روی کار آمدن دولت حسن روحانی، وی مسوول تیم مذاکره کننده ایران با کشورهای موسوم به 5+1 شد.
پس از امضای توافق موسوم به برجام، رسانه های حامی دولت وی را امیرکبیر زمان خواندند و برجام را با ملی شدن صنعت نفت و ظریف را با مصدق قیاس کردند. ظریف در طول مذاکرات بیشترین دیدارها و گفتگوهای دوجانبه را با جان کری وزیر خارجه دولت اوباما داشت. وی حتی با اوباما نیز در سازمان ملل "دست داد" که همراه با مکالمه تلفنی روحانی و اوباما، بازتاب بسیاری در رسانه های داخلی و بین المللی داشت.
با روی کار آمدن ترامپ اما ورق روابط و تعامل ایران و آمریکا و دولت اعتدالی با دموکرات ها برگشت. ترامپ به وعده پاره کردن برجام عمل کرد و هرآنچه دولت روحانی طی 5 سال بر روی آن سرمایه گذاری کرده بود، ظرف مدت کوتاهی بر باد رفت و تمام تحریم های تعلیق شده در چارچوب برجام، بروزرسانی و مجددا اعمال شد.
ظریف در مدت وزارت خود اظهارات جنجالی هم داشته است. وی در گفتگویی با وبسایت خبرآنلاین، جمهوری اسلامی را به پولشویی گسترده متهم کرد و مدعی شد برخی نهادهای آن تنها در یک قلم از معاملات پنهان خود، 30 هزار میلیارد دلار سود می برند.