محمد مصدق
محمد مصدق
بهشتی دبیرکل حزب جمهوری اسلامی در نامه به امام از پناهدادن رئیسجمهور به مخالفان حاکمیت اسلام گله کرده و از تلاشهای بنیصدر برای حذف مسئله رهبری فقیه در آینده خبر میدهد.
ابوالحسن بنیصدر، اولین رئیسجمهور نظام جمهوری اسلامی ایران از دنیا رفت. او فارغالتحصیل رشته اقتصاد و حقوق اسلامی دانشگاه تهران بود. به محمد مصدق و نگرش سیاسی او علاقه داشت و نماینده دانشجویان ضد رژیم دانشکده حقوق دانشگاه تهران شد. در جریان مبارزات انقلابی خود را به امام خمینی نزدیک کرد، با پیروزی انقلاب به عنوان رییس جمهور انتخاب شد. مدتی نگذشت که در اداره کشور با دیگر شخصیتها و...
بنی صدر که زیر بار وزارت نمی رفت هم وزیر اقتصاد و دارایی شد هم وزیر خارجه و چون دانست مشکل گروگان ها به زودی حل نمی شود ترجیح داد وزارت خارجه را به دیگری بسپارد.
معاون اول قوه قضائیه بر ضرورت توجه به تکالیف مقرر در سند تحول قضائی در رابطه با موضوعات مرتبط با معاونت مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه تاکید کرد.
ایسنا نوشت: شایعه مرگ سیدابوالحسن بنی صدر برای اولین بار در دی 1399 در شبکه های اجتماعی نشر یافت و مدتی بعد توسط خبرگزاری های خارجی تکذیب شد، اما دومین خبر مرگ، حقیقت داشت. خانواده بنی صدر خود، خبر مرگ پدر را بر روی سایت شخصی او گذاشتند. آنان بدون اشاره به علت، محل مرگ را بیمارستان سالپتریه پاریس اعلام کردند.
شایعه مرگ سیدابوالحسن بنی صدر برای اولین بار در دی 1399 در شبکه های اجتماعی نشر یافت و مدتی بعد توسط خبرگزاری های خارجی تکذیب شد، اما دومین خبر مرگ، حقیقت داشت. خانواده بنی صدر خود، خبر مرگ پدر را بر روی سایت شخصی او گذاشتند. آنان بدون اشاره به علت، محل مرگ را بیمارستان سالپتریه پاریس اعلام کردند.
صاحب دستخط زیبای فرمان مشروطه در عصر مظفرالدین شاه، همانند هم کیشش میرزا حسن مستوفیالممالک که پنج دوره صدراعظم قاجار و یک دوره نخستوزیر رضا شاه بود به دو دوره صدارت در دوره قاجار و سه دوره صدارت در دوره محمدرضا شاه پهلوی مفتخر شد و لقب «حضرت اشرف» را دو بار دریافت و یک بار از دست داد و در نهایت با به پا کردن غائله کشتار مردم در 30 تیر 1331 به طور کامل از صحنه سیاسی ایران حذف شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا در جلسه ویژه بررسی «احصاء نمایندگیهای قوه قضائیه در بخشهای مختلف، بررسی عملکرد آنها و ارائه راهکار برای اثربخشی این نمایندگیها»، حجتالاسلام والمسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضائیه با اشاره به رصد فعالیتها و اقدامات نمایندگان دستگاه قضا در دفتر امور نمایندگیهای معاونت اول، به بیان...
معاون اول قوه قضائیه از حضور بیش از 5 هزار نفر از کارکنان قضائی و اداری قوه قضائیه در کمیسیونهای کشور خبر داد و گفت: آموزش بیش از پیش نمایندگان قوه قضائیه در بخشهای مختلف امری ضروری است.
رئیس قوه قضاییه بر ضرورت اختصاص وقت کافی از سوی نمایندگان دستگاه قضا برای حضور فعالانه در کمیسیونهایی که عضو هستند تاکید کرد و گفت: نمایندگان قوه قضاییه نباید به عنوان یک ماشین امضا فعالیت کنند بلکه باید حضور فعال و اثرگذار در کمیسیونهای متبوع داشته باشند.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی دوازدهمین روز مهر ماه پرداخته میشود که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
اشرفالملوک فخرالدوله در اولین ماه از پاییز سال 1262 در تبریز به دنیا آمد. او نهمین دختر مظفرالدین شاه بود. مادرش اشرف ملک خانم سرورالسلطنه ملقب به حضرت علیا، دومین همسر عقدی مظفرالدین شاه و دختر فیروز میرزا ملقب به نصرتالدوله، نوه فتحعلی شاه قاجار بود.
ملک جهان خانم ملقب به مهدعلیا مادر ناصرالدین شاه، اشرفالملوک معروف به فخرالدوله نوه مظفرالدین شاه، تاج الملوک ملقب به امالخاقان مادر محمدعلی شاه از جمله زنان بزرگ و تاثیرگذار خاندان قاجار بودند که طی دوره حکومت 143 ساله این سلسله از خود بر جا گذاشتند اما این اشرف الملوک فخرالدوله بود که رابط خاندان قاجار و پهلوی بود. رضا شاه در توصیف او گفت: «قاجاریه یک مرد و نیم داشت، مردش فخرالدوله...
دکتر محمد مصدق که دو دوره نماینده مجلس شورای ملی بود و با انتخاب محمدرضا شاه 25 ماه نخست وزیر ایران شد، با توطئه ها و سنگ اندازیهای دربار و تیمسارهای وابسته به سرویس های اطلاعاتی آمریکا با بحران، کارشکنی، ترور شخصی و حذف فیزیکی اعضای دولتش روبرو شد و هر بار به شیوه ای معجزه آسا، نجات یافت، اما توطئه کوتای آمریکایی - انگلیسی ارتش علیه دولتش در 28 مرداد 1332 بالاخره او را از پا درآورد.
در خبرها، کلیدواژه سند خودرو را جستوجو میکردم، جالب بود، اخبار مربوط به این ماجرا انتهایی نداشت. تا اسفند 99 پیش رفتم و همه اخباری که مربوط به این ماجرا بود، زیر و رو کردم، یک جدال عجیب بین دو نهاد مجری و متولی قانونی وجود دارد که هیچکدام کوتاهبیا هم نیستند و حتی قانون را هم به نفع خودشان توصیف میکنند.