محمود واعظی
محمود واعظی
جلسه غیرعلنی رئیس دستگاه قضا با نمایندگان مجلس نشانه هایی جدی از توافق قوا برای «وحدت و گفتگوی ملی» را آشکار کرد. تاکید بر شنیدن نظرات متنوع سیاسی، بازدید از زندان ها و نکوهش گزارشات غیرصادقانه سیاسی، از محورهای مهم این جلسه بوده و در گزارش خبرآنلاین به آن ها توجه شده است.
در سال 1394 با گذشت چهار سال از ادغام دو وزارتخانه صنایع و معادن و بازرگانی، احیای مجدد وزارت بازرگانی بر سر زبانها افتاد و این موضوع در دولت قبلی و فعلی پیگیری شد، اما در نهایت به نتیجه نرسید و طبق اعلام وزیر صمت، طرح تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت منتفی شد. هرچند با تجربیات این سالها مشخص نیست که اینجا نقطه پایان تفکیک وزارت صمت است یا در آینده باز هم این موضوع محل بحث خواهد شد.
بیپ پیامرسانی ترک و محصول اپراتور ترکسل است که در سال 2013 منتشر شده است. بیپ زمانی مورد توجه قرار گرفت که دفتر ارتباطات اردوغان، رئیسجمهور ترکیه با اجرای سیاست حفظ حریم خصوصی واتساپ مخالفت و اعلام کرد که اردوغان واتساپ را ترک کرده و یک حساب کاربری در تلگرام و بیپ باز کرده است.
بیست و سومین شماره دوماهنامه مفاخر ماندگار به کوشش معاونت پژوهشی انجمن آثار مفاخر فرهنگی با نوشتارهایی از منوچهر صدوقی سها، مهدی محقق، حمیدرضا شعیری، نجفقلی حبیبی و... منتشر شد.
اقتصاد نیوز نوشت: 28 آبان 87، هنگامی که خبرگزاری مهر با انتشار خبری به نقل از عبدالصمد خرمآبادی مشاور قضایی دادستانی کل کشور، از فیلترینگ بیش از پنج میلیون سایت اینترنتی خبر داده بود، احتمالا تصور فیلترینگ برای بسیاری از ایرانی ها، تنها محدود به فیلتر وبسایت هایی با محتوای غیراخلاقی بود. تنوع محدود تکنولوژی های ارتباطی جدید در آن سالها، چنین تصوری را شکل داده بود.
اقتصادنیوز: 28 آبان 87، هنگامی که خبرگزاری مهر با انتشار خبری به نقل از عبدالصمد خرمآبادی مشاور قضایی دادستانی کل کشور، از فیلترینگ بیش از پنج میلیون سایت اینترنتی خبر داده بود، احتمالا تصور فیلترینگ برای بسیاری از ایرانی ها، تنها محدود به فیلتر وبسایت هایی با محتوای غیراخلاقی بود. تنوع محدود تکنولوژی های ارتباطی جدید در آن سالها، چنین تصوری را شکل داده بود.
28 آبان 87، هنگامی که خبرگزاری مهر با انتشار خبری به نقل از عبدالصمد خرمآبادی مشاور قضایی دادستانی کل کشور، از فیلترینگ بیش از پنج میلیون سایت اینترنتی خبر داده بود، احتمالا تصور فیلترینگ برای بسیاری از ایرانی ها، تنها محدود به فیلتر وبسایت هایی با محتوای غیراخلاقی بود. تنوع محدود تکنولوژی های ارتباطی جدید در آن سالها، چنین تصوری را شکل داده بود.
واعظی، رئیس دفتر حسن روحانی رئیس جمهور دولت یازدهم و دوازدهم گفت: آبان 98 خشونت به این شدت وجود نداشت اما امروز بسیار گسترده شده است.
واعظی گفت: مهسا مهمان همه مردم ایران بود و ما همه برای او سوگوار هستیم درعین حال هم نباید اجازه سوء استفاده از این موضوع را بدهیم تا دسیسه ای شود برای آسیب به اموال عمومی و معترضان باید مطالبات خود را مسالمت آمیز مطرح کنند.
رئیس دفتر حسن روحانی رئیس جمهور دولت یازدهم و دوازدهم گفت: آبان 98 خشونت به این شدت وجود نداشت اما امروز بسیار گسترده شده است
منبیان نوشت: واعظی، رئیس دفتر حسن روحانی رئیس جمهور دولت یازدهم و دوازدهم گفت: آبان 98 خشونت به این شدت وجود نداشت اما امروز بسیار گسترده شده است
این محدودیتها به گونهای است که حتی امکان اتصال از طریق ابزارهایی که پیشتر برای دور زدن فیلتر پلتفرمهایی مانند تلگرام، توییتر و یوتیوب استفاده میشد نیز وجود ندارد.
جریان غربگرا که امروز برای خروج مذاکرات احیای برجام از بن بست، صرف نظر کردن ایران برای گرفتن تضمین را پیشنهاد می دهد، روزی امضا کری را تضمین مذاکرات دانسته و آن را چماقی بر سر منتقدان کرده بود.
حسن روحانی روی صندلی جابهجا میشود و ادامه میدهد: «وقتی امریکا از برجام بیرون رفت، تصمیم اولیه این بود که ماهم بلافاصله از برجام خارج شویم. همان روز جلسه اضطراری گذاشتیم. همانجا تصمیم شد که 15 روز دیگر از برجام خارج شویم. بعد فکر کردیم با یک چشم برهم زدن، 15 روز تمام میشود. آن شب اعلام کردیم که ما برای خروج از برجام چند هفته مهلت میدهیم.»
روحانی: یکی از وزرای دولت یازدهم پیش من آمد و گفت من آدم جنگ نیستم؛ اگر شما میخواهید بجنگید من نیستم و از دولت رفت
روحانی گفت: «قصد ما این بود که بنزین و گازوئیل را در بازار بفروشیم و برای دولت تامین مالی کنیم. اما بدون اینکه به مردم فشار مضائف وارد شود. یارانه 45 هزار تومانی پاسخگو نبود؛ بنابراین باید یارانه جدیدی تعریف میشد؛ بنابراین به 60 میلیون نفر یارانه سوخت دادیم. سه قوه در مورد اجرای این طرح توافق کردیم، ولی وقتی زمان اجرا رسید، در کاسه ما گذاشتند.»