محمود واعظی
محمود واعظی
محمود واعظی درباره حادثه هواپیمای اوکراینی گفت: اصلا در دولت هیچ کس اطلاع نداشت نه اینکه من ندانم، ظریف نمیدانست، اسلامی به عنوان وزیر راه و شهرسازی که هواپیمایی زیر نظر او بود نمیدانست.
منیبان نوشت: محمود واعظی با اشاره به ماجرای ساقط شدن هواپیمای اوکراینی میگوید: روحانی بر اینکه هر چه زودتر بیانیه داده شود و هر آنچه که هست را به مردم بگویید اصرار میکرد.
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور سابق به تازگی ادعا کرد که همه شاخص های کلان اقتصادی در دولت حسن روحانی مثبت بوده است!
به نظر من رئیسی هنوز از قالب صحبتهایی که در مبارزات انتخاباتی برای او نوشته بودند بیرون نیامده است. رئیسی به عنوان قوه قضاییه در جلسات مختلف شورای انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی امنیت ملی، سرانه سه قوه و... حضور داشته و همه مسائل و مشکلات کشور را میدانست.
واعظی گفت: از نظر ما اعتراض حق مردم است. مردم اگر از چیزی ناراضی هستند باید اعتراض خود را با روش مسالمتآمیز بیان کنند و همین که صدای آنها به گوش مسئولان برسد را قبول داریم. دولت روحانی همواره از انتقاد استقبال میکرد. بیشترین انتقاد را صدا و سیما و روزنامههای مختلف به ما میکردند.
مُنیبان نوشت: یک سال و هفت ماه از آغاز دولت رئیسی می گذرد و در این مدت دولتمردان دولت رئیسی هرکجا به مشکلی گرفتار شده اند پای دولت قبل را به میان آورده اند. واکنش روحانی و همکارانش به این ادعاها معمولا سکوت بود ولی حالا بعد از 19 ماه این سکوت شکسته شد و محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور سابق در گفتگویی تفصیلی به این ادعا و برخی نقدها صراحتا پاسخ گفت.
منیبان نوشت: در یک سال و نیم گذشته دولتمردان و حامیان دولت سیزدهم در قبال نقدهای گوناگون موضوعات و کمبودها را به دولت پیشین نسبت دادند. به همین دلیل هم در ویژه نامه نوروزی منیبان تلاش کردیم پاسخ این نقدها نسبت به عملکرد دولت های یازدهم و دوازهم را از رئیس دفتر حسن روحانی بگیریم.
اقتصادنیوز در گزارش زیر مروری بر مهم ترین خبرهای سیاسی 24 ساعت اخیر کرده است.
«دلواپسی، افراطیگری، تندروی» اینها واژه هایی همسان هستند که نوعی رویکرد را در عرصههای مختلف سیاست داخلی، خارجی، فرهنگی، اجتماعی و... شکل میدهند و بر مبنای همین رویکرد نیز تصمیمات و اقداماتی صورت میپذیرد که تبعات و پیامدهای آن گریبانگیر کشور و مردم شده و هزینههایی را تحمیل میکند.
جماران نوشت: رئیسدفتر رئیسجمهور سابق گفت: روابط ایران و عربستان در آغاز دولت یازدهم در سطح مطلوبی قرار داشت؛ چنانکه چندین دور نامهنگاری میان دکتر روحانی و ملک عبدالله پادشاه عربستان سعودی صورت گرفت. پس از آن نیز ایران طرح صلح هرمز را مطرح کرد که ابتکاری بود برای گفتوگوی کشورهای همسایه جهت رفع اختلافات و تقویت امنیت منطقهای.
واعظی با ابراز امیدواری به اینکه ازسرگیری روابط ایران و عربستان به پایان پروژه تخریب روابط توسط گروههای افراطی منجر شود، اظهار داشت: باید تدبیری اندیشیده شود که چنین اقداماتی که نتیجهای جز ایرانهراسی ندارد، دیگر تکرار نشود.
مراسم وداع و تشییع پیکر مرحوم حسن غفوریفرد وزیر اسبق نیرو و نماینده ادوار مجلس ظهر امروز با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در حسینیه جماران برگزار شد.
ئیس دفتر دولت دوازدهم گفت: واقعیت امر این است که هیچکس دلسوزتر از رهبری نیست چرا که ایشان به مسائل اشراف دارند، قدرت انجام این کار را دارند و ازطرفی از ایشان تبعیت میشود. در مجموع از نظر بنده وقت آن رسیده که اصلاحاتی با محوریت رهبر انقلاب انجام شود.
مُنیبان نوشت: رئیس دفتر دولت دوازدهم میگوید: بعد از گذشت 3 ماه و نیم هنوز هیچ حرف شفافی درباره مسئله مسمومیت دانشآموزان گفته نشده است این در حالی است که در شرایط فعلی موضوع مسمومیت دانشآموزان به مهمترین محوریت اخبار رسانههای بیگانه تبدیل شده است.
اکوایران نوشت: جنجالیترین تحقیق و تفحص مجلس انقلابیِ یازدهم انگیزههایی غیر از دفاع از حقوق مردم داشته یا دستکم آنقدر به دور از وقعیت تنظیم شده که حتی صدای دستگاه قضایی را هم درآورده است؛ تحقیق و تفحصی که برای تهیه آن میلیونها تومان از بیتالمال خرج شده و تنها دستاوردش جا انداختن فسادی در ذهن مردم بوده که قوه قضائیه اساساً نفس وجود آن را تأیید نمیکند.