شنبه 1 آذر 1404

مدارس این شهرها به دلیل شیوع آنفلوآنزا تعطیل شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
مدارس این شهرها به دلیل شیوع آنفلوآنزا تعطیل شد

به گفته رییس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی مدارس نواحی هفتگانه مشهد و تبادکان و مدارس شهری شهرهای تربت حیدریه، تربت جام و نیشابور در روز یکشنبه، دوم آذرماه به‌دلیل تداوم آلودگی هوا و افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا تعطیل و به صورت غیرحضوری هستند.

محمد رهنما افزود: بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده و گزارش‌های دریافتی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبنی بر تداوم آلودگی هوا و افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا در سطح شهر مشهد، فعالیت آموزشی کلیه مهدکودک ها، پیش دبستانی ها، مدارس استثنایی و مدارس نواحی هفت‌گانه مشهد و منطقه تبادکان و شهرهای تربت حیدریه، تربت جام و نیشابور در روز دوم آذرماه به‌صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

وی اظهار کرد: لازم به توضیح است، مدارس روستایی شهرهای اعلام شده، در روز یکشنبه فعال و به صورت حضوری فعالیت می کنند.

رییس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه حفظ سلامت دانش‌آموزان و فرهنگیان اولویت اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است، افزود: این تصمیم با هدف قطع زنجیره انتقال بیماری و کاهش آسیب‌های ناشی از آلودگی هوا اتخاذ شده است.

رهنما بیان کرد: تعطیلی اعلام‌شده شامل تمامی دوره‌ها و مقاطع تحصیلی در نواحی یادشده خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: مدارس موظف‌اند برنامه آموزشی خود را از فضای پیام رسان شاد دنبال کرده و تکالیف و محتوای مرتبط را در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند تا فرآیند یادگیری دچار وقفه نشود.

رییس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی همچنین از خانواده‌ها خواست با رعایت توصیه‌های بهداشتی، توجه به علائم بیماری در فرزندان و پرهیز از خوددرمانی، به مدیریت صحیح این وضعیت کمک کنند.

رهنما در پایان تأکید کرد: هرگونه تصمیم‌گیری جدید درباره وضعیت فعالیت مدارس، صرفاً از طریق کانال های رسمی آموزش و پرورش استان در پیام رسان های شاد و ایتا به آگاهی شهروندان خواهد رسید.

گفتنی است مدارس شهرهای یاد شده برای امروز، اول آذرماه نیز به دلیل شیوع آنفولانزا تعطیل و آموزش به صورت مجازی پیگیری شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.