دوشنبه 2 شهریور 1405

مدیرکل استاندارد: 80کالای غیراستاندارد در کرمان جمع‌آوری شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مدیرکل استاندارد: 80کالای غیراستاندارد در کرمان جمع‌آوری شد

کرمان - ایرنا - مدیرکل استاندارد استان کرمان با تاکید بر رصد و پایش مداوم مراکز عرضه و تولید کالا در شرایط کنونی گفت: 80 کالای غیر استاندارد در این استان توقیف و از سطح بازار جمع آوری شد.

اسماعیل عاقلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اداره‌کل استاندارد استان کرمان 217 مورد اقدام حقوقی بر علیه متخلفان اقتصادی طی تیرماه سال جاری انجام داده است.

وی با تاکید بر رعایت اصل کیفیت و ضرورت جلوگیری از تخلفات اقتصادی اظهار داشت: از این دست اقدامات حقوقی می‌توان به 2مورد اعلام جرم و 6 مورد رسیدگی در سامانه رسیدگی به شکایات استاندارد اشاره کرد.

مدیرکل استاندارد استان کرمان با اشاره به 20 مورد اقدام قانونی برای محصولات عرضه شده در مراکز عرضه و توزیع کالا در طرح کنترل بازار ادامه داد: این طرح با 50 مورد اخطار، 53 مورد تذکر و 2 مورد توقیف طی تیرماه امسال در استان کرمان اجرا شد.

وی افزود: همچنین در مدت زمان یاد شده 80 مورد توقیف و جمع آوری کالای غیر استاندارد و چهار مورد ارجاع به کمیسیون ماده 19 در استان کرمان عملیاتی شده است.

عاقلی با اشاره به شرایط پیش آمده ناشی از بیماری کرونا و اثرات تحریم‌ها گفت: رعایت اصل کیفیت به‌عنوان یک ضرورت در مسیر تحقق جهش تولید و طی سال جاری در دستور کار این دستگاه اجرایی قرار دارد و لازم است که این سیاست توسط بخش خصوصی و واحدهای تولیدی و مراکز عرضه کالا و خدمات در استان پهناور کرمان نیز جدی گرفته شود.

اداره‌کل استاندارد به‌عنوان یک دستگاه دولتی، متولی کیفیت در محصولات تولیدی استان کرمان است.

*س_برچسب‌ها_س*