یک‌شنبه 21 بهمن 1403

مدیرکل ثبت اسناد همدان: بیش از 268 میلیارد تومان از معوقات بانکی وصول شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مدیرکل ثبت اسناد همدان: بیش از 268 میلیارد تومان از معوقات بانکی وصول شد

همدان - ایرنا - مدیرکل ثبت اسناد و املاک همدان گفت: افزون بر 268 میلیارد و 735 میلیون تومان از معوقات بانک‌ها سال گذشته توسط این اداره کل وصول شد.

اصغر پیرهادی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: ثبت اسناد و املاک همدان با حدود سه برابر افزایش در وصول معوقات بانکی نسبت به سال 97، رتبه دوم کشور را در این زمینه پس از استان خراسان جنوبی به خود اختصاص داد.

وی بیان کرد: سال گذشته سه هزار و 786 پرونده شامل اجرائیه‌های چک‌های بلامحل، مهریه و اسناد تعهدی، اسناد رهنی و شرطی بانک‌ها، قراردادهای داخلی بانک‌ها و سایر پرونده‌ها در ادارات اجرای اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد و املاک رسیدگی و مختومه شد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک همدان خاطرنشان کرد: سال 97 یک هزار و 365 پرونده رسیدگی و مختومه شده بود که این آمار در سال گذشته بیش از 1.7 برابر افزایش داشته و ثبت اسناد و املاک همدان بیشترین میزان رسیدگی به پرونده ها را در کشور به خود اختصاص داد.

پیرهادی بیان کرد: با اجرایی شدن برنامه ششم توسعه کشور تمام پرونده های مطالبه ابتدا در واحدهای اجرای اسناد رسمی مطرح و رسیدگی شده و در صورت نبود منبعی برای وصول مطالبات پرونده به دادگاه ارجاع داده می شود.

به گفته وی 67 میلیارد و 960 میلیون تومان از معوقات بانک ها توسط ثبت اسناد و املاک همدان در سال 97 وصول شده بود.

*س_برچسب‌ها_س*