سه‌شنبه 24 تیر 1404

مذاکرات آبی با 4 کشور / علی آبادی: درباره حقابه‌ها مذاکرات را دنبال می کنیم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
مذاکرات آبی با 4 کشور / علی آبادی: درباره حقابه‌ها مذاکرات را دنبال می کنیم

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه پیگیری جدی حقآبه ایران از هیرمند در دستور کار است، گفت: با کشور‌های ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان و افغانستان برای استفاده از آب مذاکراتی را در دستور کار داشته‌ایم.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزای تسنیم، عباس علی آبادی در حاشیه بهره برداری تصفیه خانه فاضلاب لواسان در جمع خبرنگاران درباره تامین حقابه هیرمند و توافق با ترکمنستان در زمینه صفر شدن برداشت از سد دوستی به منظور تامین آب شرب مشهد در فصل تابستان گفت: در این خصوص شب گذشته جلسه‌ای برگزار شد، همچنین جلسه‌ای نیز روز گذشته در مجلس برگزار شد و تاکید بر این بود که دریافت حقابه‌ها دنبال شود.

وی افزود: البته باید در نظر داشت که این موارد، همه اولویت ما نیست، هرچند پیگیری لازم را خواهیم داشت.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: با کشور‌های ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان و افغانستان برای استفاده از آب مذاکراتی را در دستور کار داشته‌ایم ولی خود نیز برای استان‌های شرقی از طریق دریا و ظرفیت‌های طبیعی تلاش می‌کنیم تا بتوانیم نیاز‌های اولیه را تامین کنیم.

علی آبادی با یادآوری اجرای طرح‌های تامین آب در کشور، از پروژه تهلاب به عنوان یکی از طرح‌های منطقه سیستان نام برد و گفت: درباره حقابه‌ها مذاکرات فنی را دنبال خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد ذره‌ای از حقوق مردم پایمال شود.