مرادی: فدراسیون کشتی آنقدر پول دارد که نمیداند چه کار کند!
رئیس فدراسیون وزنهبرداری معتقد است فدراسیون کشتی آنقدر پول دارد که نمیداند با آن چه کار کند و فقط فضای مجموعه آزادی را تغییر میدهد.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری معتقد است فدراسیون کشتی آنقدر پول دارد که نمیداند با آن چه کار کند و فقط فضای مجموعه آزادی را تغییر میدهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی مرادی اظهار داشت: براساس منابعی که فدراسیون کشتی خوشبختانه جذب کرده، ماشاالله آنقدر پول دارند که نمیدانند پولهایشان را چه کار کنند و دارند بافت مجموعه آزادی را تغییر میدهند. ما محدودیت منابع داریم قول مدال نمیدهم، اما تلاش خود را میکنیم و من براساس واقعیتها حرف میزنم. المپیک غیرقابل پیش بینی است و اینکه الان کسی بیاید بگوید چه تعداد و چه مدالی میگیرند کارشناسی نیست.
وی در خصوص اینکه زمان انتخابات، قول ساخت خانه وزنهبرداری در هر استان داد، اما به نظر میرسد این اتفاق نیفتاده، گفت: برخی هیأتهای استانی وزنه برداری را به حیاط خلوت تبدیل کرده بودند و یکی، دو استان دیگر هنوز این تفکر بر آنها باقی است. هیأتها که تغییر کردند، تعداد قابل توجهی از سالنها مرمت شده اند. تفاهم نامهای را با بنیاد برکت داشتیم و قرار بود در زمینه ساخت خانه وزنه برداری کمک کنند، اما با حادثه سیل و شیوع ویروس کرونا در ایران، این بنیاد در زمینه مشکلات معیشتی مردم کمک کرد و حرکتهای اقتصادی خود را در زمینه دیگر انجام داد و ما نمیتوانستیم به دوستان فشار بیاوریم که همه کارها را رها کنند و به ما کمک کنند. البته کمک جانبی دیگری به ما داشتند و اردوی تیم ملی که در رامسر در حال برگزاری است، با حمایت سپاه بوده است.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری که امروز دوشنبه با رادیو ورزش گفتگو می کرد در پاسخ به این پرسش که پس این تفاهم نامه ضمانت اجرایی نداشته است، تاکید کرد: بله داشت، اما یکی از مفاد این بود که اگر مشکلاتی در زمینه اجتماعی پیش بیاید در بخشهای دیگر کمک میکنند.
مرادی در مورد اینکه در نرسیدن سهراب مرادی و کیانوش رستمی به المپیک چقدر این دو وزنه بردار و چقدر فدراسیون مقصر بوده اند، تصریح کرد: کسانی که آمدند کاندیدا شدند و فشارهایی که به مجموعه ورزش وارد کردند باعث شد سه ماه وزنه برداری روی هوا باشد. دو هفته بعد از انتخابات حکم من صادر شد. هنوز هم برخی از این افراد که ادعا میکنند در جهت توسعه وزنه برداری گام برمی دارند در حال تخریب هستند. درست است آن موقع هم همین کادر فنی بر سر کار بود، اما به هر حال نظارتهای تخصصی بیشتری نیاز داشت و در همان ایام سهراب مرادی آسیب دید.
وی در پاسخ به این سوال که اگر سرمربی مقتدرتر بود شاید سهراب مرادی خارج از زمان تمرین زیر وزنه سنگین نمیرفت که آسیب ببیند، گفت: سرمربی ما زحمت خود را کشیده و میکشد و بدون ادعا دارد تلاش میکند. آن زمان هم من مسئولیتی نداشتم که بپرسم چرا آقای سرمربی اجازه دادید ورزشکار در آن ساعت تمرین کند. بعد از انتخابات هم با کمک وزیر و رئیس کمیته ملی المپیک تلاش کردم این ورزشکار به آلمان برود و درمان شود.
رئیس فدراسیون وزنه برداری در مورد اینکه قرار بوده حق الزحمه داوران در مسابقات جام فجر دلاری پرداخت شود، تصریح کرد: چه کسی گفته حق الزحمه را باید دلاری پرداخت میکردیم. داوران ما که در داخل قضاوت میکردند. گفتند، چون جام فجر گزینشی المپیک است و میخواهند مهر داوری مسابقات بین المللی در کارتهایشان باشد، در این مسابقات حضور داشت باشند که موافقت کردیم و حق داوری آنها را به ریال دادیم و حتی مازاد بر آن پرداخت کردیم و به کسی قول ندادیم که دلاری حق الزحمه میدهیم.
مرادی در خصوص اعتراض برخی داوران نسبت به اینکه او نام خود را در مسابقات مهم از جمله المپیک ریو به عوان داور رد کرده است، گفت: من در المپیک ریو پشت صحنه حضور داشتم و کجا کار داوری انجام دادم. دارند دروغ میگویند. الان به من میگویند چرا رئیس هیأت را به عنوان داور فرستادید، من این کار را باز هم انجام میدهم، چون دارد زحمت میکشد و نباید یک خسته نباشید به او بگویم؟