شنبه 7 شهریور 1405

مرحله اول طرح آبرسانی از سد جگین به بشاگرد به بهره برداری رسید

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مرحله اول طرح آبرسانی از سد جگین به بشاگرد به بهره برداری رسید

بندرعباس - ایرنا - مرحله اول طرح آبرسانی از سد جگین به بشاگرد امروز پنجشنبه 26 تیرماه در مراسمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین روحانی رییس جمهوری کشورمان و از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: مرحله اول این طرح شامل آبرسانی به شهر سردشت و 8 روستای مسیر است که با هدف ایجاد منابع آبی پایدار و توسعه شهر و روستاهای بشاگرد اجرا شده است.

امین قصمی بیان داشت: اعتبار اجرای این طرح یک هزار 810 میلیارد ریال است که 400 میلیارد ریال آن از سوی دفتر مقام معظم رهبری تخصیص داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: در طرح آبرسانی به بشاگرد یک باب ایستگاه پمپاژ با یک پمپ به ظرفیت 60 لیتر در ثانیه، یک باب مخزن به ظرفیت مجموع 59 هزار مترمکعب، 81 کیلومتر خطوط انتقال آب و دو پکیج موقت تصفیه آب با هدف تامین آب به میزان 30 لیتر در ثانیه برای شهر سردشت با جمعیت 1239 نفر و 8 روستا با جمعیت 8739 نفر نصب و راه‌اندازی شده است.

شهرستان بشاگرد در 300 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

امروز 26 تیرماه و در قالب پویش هر هفته - الف - ب ایران 27 هزار میلیارد ریال طرح آب و برق با حضور حجت الاسلام والمسلمین روحانی رییس جمهوری از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس در استان هرمزگان به بهره برداری رسید.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*