یک‌شنبه 25 خرداد 1404

مساجد و مترو‌ها به عنوان پناهگاه از امشب باز می‌شوند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مساجد و مترو‌ها به عنوان پناهگاه از امشب باز می‌شوند

به گفته سخنگوی دولت، امنیت مردم در زمان حمله‌ها بسیار مهم است و از امشب مساجد و متروها به عنوان پناهگاه باز شده و در اختیار مردم قرار می‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در گفت‌و‌گو با شبکه خبر در ارتباط با تدبیر دولت برای تنظیم و مدیریت در کشور اظهار کرد: از اولین ساعات این تجاوز آشکار دولت تشکیل جلسه داد به صورت رسمی، بعد از آن هم کار‌ها به صورت غیر رسمی دنبال شد وزرا پیگیر کار هستند.

مهاجرانی بیان کرد:‌4 کمیته تشکیل شد. یکی از این کمیته ها، کمیته زیربنایی است که وظیفه اصلی اش این است که بحث بازگشت حجاج را مدیریت کند. این موضوع مهم است و وزیر راه هماهنگی خوبی برای بازگرداندن این عزیزان از راه‌های مختلف با هماهنگی با همسایه‌های مختلفمان به کشور داشتند.

بازگشت مسافرینی که خیلی از اینها در مشهد مقدس بودند و با توجه به این که امنیت جان مسافران برای ما اولویت اول است و فراموش نکنید در آستانه سالروز زمانی هستیم که هواپیمای مسافربری ما در خلیج فارس مورد اصابت موشک قرار دادند. می‌دانیم این جنایتکار‌ها از انجام هیچ جنایتی ابایی ندارند و لذا ما وظیفه داریم مراقبت کنیم جان شهروندان خود را.

مهاجرانی گفت: لذا با تدبیر وزارت را ه و سازمان هواپیمایی با سایر سازمان پرواز‌ها تا اطلاع ثانوی ملقی است و پروازی انجام نمی‌شود و به همین دلیل بار انتقال مسافرین به حمل و نقل ریلی و جاده‌ای منتقل می‌شود. برای انتقال کالا از جمله دارو و مواد غذایی ومایحتاج مردم و همچنین سوخت مشکلی وجود ندارد. بدون تعارف ما در شرایط جنگی هستیم جنگی که برای ما تحمیل شد.

سخنگوی دولت تاکید کرد:‌ما خواستار جنگ نبودیم. ما علی رغم بی اعتمادی مذاکره کردیم و به دنبال نتیجه بودیم و برای ارائه برنامه خود در دور ششم مذاکرات هم آماده بودیم، اما جنگی به ما تحمیل شد و دولت امور خود را به خوبی راهبری می‌کند. دارو و مواد غذایی و سوخت از بنادر مختلف منتقل می‌شود و این را هم بگویم که تلاش برای آن که هیچ مسافری سرگردان نباشد تلاش‌هایی در این زمینه صورت گرفته. ما در شرایط جنگی هستیم و همه با هم باید کمک کنیم و مسائل را مدیریت کنیم. درباره سوخت تدابیر لازم را در دست داریم و مردم نگران نباشند.

سخنگوی دولت گفت:‌امنیت مردم در زمان حمله‌ها بسیار مهم است و از امشب مساجد به عنوان یک پناهگاه و مترو‌ها از امشب باز می‌شوند و در اختیار مردم قرار می‌گیرند. مدارس هم به عنوان مکان‌های امن پیش بینی کرده بودیم و مرم می‌توانند به آنها مراجعه کنند و فراموش نکنیم که در شرایط سخت اول باید ارامش را حفظ کنیم و که مسیر درست حرکت کنیم.

سخنگوی دولت درباره فعالیت ادارات و برگزاری امتحانات گفت:‌: مراکزی که خدمات رسانی مستقیم دارد ماند بانک هاو مراکز درمانی در خدت مردم هستند و بقیه مراکز به صورت دورکاری با حضور بخشی از کارکنان خود خدمت رسانی می‌کنند. این موضوع با هماهنگی وزرای مربوطه و سازمان‌ها برایش تدبیر شده.

درباره امتحان‌ها نیز برای دانشگاه‌ها هم بعد از این که خبر‌ها را گرفتیم از طریق رسانه ملی به مردم اعلام خواهیم کرد

سخنگوی دولت در انتها گفت: مردم ایران این حمله برای مردم ایران بوده. دروغ می‌گویند که تنها مراکز نظامی را می‌زنیم. مردم ایرانم این حمله و تجاوز آشکار علیه ایران است و لذا ما هم باید برای ایران در کنار هم بایستیم همه ایران چه آنهای که داخل هستند و یا آنها که خارج هستند باید سعی کنیم و گوش به شابعات دشمنان ندهیم و اطمینان داشته باشیم که دولت پای کار است و در خدمت مردم است تا انشالله از این گردنه هم رد شویم.